ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Rexobol (Winstrol) Alpha Pharma 50x10mg

Рексобол на Алфа Фарма, с популярни имена Стромба и Винстрол, изгражда плътни и дефинирани мускули. Активната съставка Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Използва се широко в спорта, културизма и бодибилдинга тъй като стимулира загубата на мазнини бързо и сигурно. 

Повече детайли

ABV0136

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

39,00 лв

Добави в количката
  • Производител:  Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 50 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol
 

Обща информация за Рексобол/Станозолол:

Rexobol е търговско наименование на препарат с активна съставка Станозолол, познат като Винстрол. Рексобол е продукт на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма. Той е един от любимите препарати на много атлети. Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода.

 

Действие: Рексобол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други, значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на мазнини бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Рексобол (Stanozolol) e особено ефикасeн в изгражадането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мукулната маса.

Важна информация: Таблетките Станозолол имат едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.

Rexobol стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.  Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

Дозировка и стероидни схеми: Приема се от 30мг. до 70мг. ежедневно. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат.

В стероиден цикъл за мускулен релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone hexa), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone Undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

В цикли за маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Дианабол (Methandienone), Тесто пропионат, Анаполон/Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate). Тук Рексобол ще балансира цикъла, като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност от колкото самостоятелният прием на такива стероиди.


Отстъпки за количества:

 

3 опаковки- 96,00 BGN; 5 опаковки-155,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 295,00 BGN с безплатна доставка;

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Рексобол ще научите тук.

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: