ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldenone 300 Canadian Pharmaceuticals

Boldenone 300 Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Канадски Болденон (Equipoise) в многодозов флакон на Canadian Pharmaceuticals осигуряв бавен, но постоянен прираст на сила и мускулна маса. Kонцентрация от 300мг. Boldenone Undecylenate в 1мл. маслен разтвор.ТОП ЦЕНА! За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0149

99,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка:   10ml x 300mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Boldenone Undecylenate


Обща информация за Болденон 300/Equipoise: 

Канадски Болденон 300 (Equipoise) на Canadian Pharmaceuticals е силно анаболен стероид с продължителна активност и е предназначен за спортна подготовка на професионални спортисти. Атлетите ценят високо добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на канадския Болденон 300.


Действие: Болденон 300 се оценява високо, защото не задържа вода и запазва голяма част от натрупаната мускулна маса. Това е голямо предимство на болденон в сравнение с голяма част от другите анаболни стероиди. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца. С Болденон няма да пораснете изведнъж. Вместо това медикаментът  осигурява бавен, но постоянен прираст на сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон 300 ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса ще бъде плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при болденон и придобитата маса ще се запази по дълго. Също така Boldo е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от нандролон, Boldenone 300 ще се окаже много-добра алтернатива.


Дозировка и стероидни схеми: Болденон остава активен в продължение на дълго време като се инжектира веднъж седмично. Най-често се дозира от 300 до 500мг. Той е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с тестостерон - Тестовис или Андропен. 

В цилъл за мускулен релеф размерите, твърдостта и плътността могат значително да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон, Анавар или Стромба.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: