ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sustanon 250 (Organon)

Sustanon 250 (Organon) Покажи в цял размер

Sustanon 250 е най-популярният анаболен стероид за качване на мускулна маса и сила.Той e комбинация от няколко естера на тестостерона. Много подходящ за силов трибой и всички силови спортове. На добра цена!

Повече детайли

ABV0171

21,00 лв

  • Производител: Organon, Holland
  • Опаковка: 3 ампули x 1 ml  (250mg/1ml)
  • Фармацевтично наименование:  Testosterone Propionate              30mg
                                                               Testosterone Phenylpropionate   60mg
                                                               Testosterone Isocaporate            60mg
                                                               Testosterone Decanoate           100mg
 

Обща информация за Сустанон 250/Organon:

Sustanon 250 е четири компонентен тестостерон, любим стероид и ценен от много атлети и професионални спортисти, защото в сравнение с други тестостерон препарати, предлага значителни предимства. Той е най-популярният анаболен стероид за прираст на мускулна маса и сила.

Действие: Комбинацията от тестостерон естери е със синергичен ефект, който се базира върху добре синхронизиранотой действие на съставките във времето. Тази особеност има две положителни свойства за атлетите. Първото е, че Сустанон показва по-добро действие от тестостерон eнантат, тестостерон ципионат или тестостерон пропионат самостоятелно. Второто е ефектът на четирите тестостерон естера при тяхното постепенно съгласувано освобождаване. Сустанон 250 действа незабавно и запазва действието си в тялото няколко седмици ефективно. Заради пропионата Сустанон започва действието си веднага на следващия ден и остава активен 3-4 седмици заради деканоата. Сустанон 250 Органон има изрaзен андрогенен ефект, свързан със силен анаболен ефект. Поради тази причина е подходящ за повишаване на мускулната маса и сила. След неговото приложение следва бърз прираст на физичека сила и наддаване на тегло. Атлети, които използват Сустанон 250, споделят за солиден прираст на мускулна маса с незначително задържане на вода, тъй като той не ароматизира както ципионата или енантата. Много културисти, които ползват тестостерон и се налага да се борят със задържането на вода и повишениете нива на естроген, в действителност предпочитат Сустанон 250.

 

Дозировка и прием: Обичайно приемът на Сустанон варира от 250 мг. или една ампула  до 1000мг. -5 ампули - седмично. Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да наддадат до 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само 250мг Сустанон на седмица. По-напредналите атлети ще имат нужда от по-високи дози, за да получат желания ефект. Въпреки че Sustanon 250 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон постоянни. 

Стероидни схеми: Сустанон 250 е отличен стероид за основен цикъл. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анадрол 50 (Oxymetholone) и Danabol (Methandienone). От друга страна, Sustanon 250 също повишава мускулната маса в съчетание с Параболан (Trenbolone Hexahydrobenzyl carbonate), Мастабол TN (Drostanolone propionate) и Винстрол TN (Stanozolol).


Подобни продукти: Sustanon 300 (Tn-Pharma); 

 

Странични ефекти:  Sustanon 250 е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustanon 250 ще потисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 5000 IU (hCG-Human Chorionic gonadotropin) или Кломифен цитрат е препоръчителна в края на стероиден цикъл.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: