ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

ИНЖЕКЦИОННА ФОРМА

Има 134 продукта.
ИНЖЕКЦИОННА ФОРМА

Информация, цени и поръчка на анаболни стероиди и спортни стимуланти за инжекционно приложение. Бърза и дискретна...

Още

Подкатегории

 • Дека Дураболин

  Дека-Дураболин е търговското наименование на инжекционен анаболен стероид с активна съставка нандролон. В Австрия и Швейцария се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Деката е ефективен препарат за мускулна маса и сила. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Но нандролон има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат. Не засяга сериозно черния дроб.

 • Болденон

  Болденон, познат на Запад като Equipoise, е ефективен стероид за постепенно изграждане на чиста мускулна маса и сила, на качествена мускулатура. Добре балансираните му андрогенни и анаболни свойства са високо ценени от атлети и бодибилдъри по цял свят. Той е еднакво добър стимулант за начинаещи и напреднали спортисти. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава нивата на червените кръвни клетки и подобрява доставката на кислород към мускулите.

 • Винстрол (Станозолол)

  Винстрол е популярното наименование на анаболен стимулант с активна съставка Станозолол. Анаболните свойства на този препарат са по-умерени в сравнение с останалите анаболни стероиди. Станозолол се използва за изграждане на плътни и релефни мускули, не задържа вода и изчиства мазнините. Особено популярен е сред атлетите, чиито спортове изискват бързина, сила и издръжливост.

 • Параболан

  Параболан е търговското наименование на модерния инжекционен анаболен стероид с активна съставка Треноболон. "Трен", както често е наричан от културистите, е колкото андрогенен толкова и анаболен препарат. Тренболон не ароматизира и не повишава нивата на естроген. Той и всичките му естери-хекса, ацетат,енантат - притежават високи андрогенни свойства и правят мускулите много плътни, твърди и дефинирани. Тренболон придава на мускулатурата изразителен, обемен и естетически вид. Параболан може да бъде ефективен и при нискокалорични диети, но само ако се приема и голямо количество протеини.

 • Примоболан

  Примоболан-продукт на немската фармацевтична индустрия- е анаболен стероид с изключително ниски нива на андрогенно действие. Той се използва за мускулен релеф и сила. Примоболан няма значителни странични ефекти: не ароматизира, не задържа вода и не е опасен за черния дроб и кръвното налягане. Той не променя нивата на холестерол, което го прави особено подходящ за всички атлети и професионални спортисти.

 • Сустанон

  Сустанон е любим стероид и високо ценен от много спортуващи и фитнес трениращи, защото в сравнение с други тестостеронови препарати, предлага значителни предимства. Сустанон е комбинация от четири тестостерон компонента със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките във времето. Най-често се използва за повишаване на силата и качване на телесна маса.

 • Тестостерон

  Тестостерон е класически анаболен стимулант, най-често използван от спортисти, културисти и фитнес трениращи. Неговата роля за човешкия организъм е свързана с изграждането на мускулите, костите, със сексуалността и възстановяването. Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета. Употребата на този препарат позволява на спортистите да тренират по 6 пъти седмично и да се чувстват възстановени и силни.

 • Мастерон

  Мастерон е инжекционен анаболен стероид, който съдържа веществото Drostanolone propionate. Използва се за постигането на много плътна и качествена мускулaтура, придава твърдост на мускулите. Когато процентът на мазнини в тялото е достатъчно нисък, мастеронът работи опитимално. Той не е токсичен за черния дроб, затова дори при по-дълги цикли няма да имате проблем.

 • Прегнил

  Прегнил с активно вещество човешки хорион гонадотропин (HCG) не е стероид и днес се използва широко в леката атлетика. Терапията с Прегнил въздейства стимулиращо на естествените биохимични механизми, които увеличават нивата на тестостерона по време на тренировка. При мъжете този препарат стимулира синтеза на тестостерон в организма. Действието му е много бързо, нивата на Тестостерон се вдигат до 2 часа след инжекционен прием. Трениращите, които ползват стероиди, съобщават за някои от най-силните си постижения, свързани със съчетаването им с Прегнил. При неправилен прием могат да възникнат проблеми със сърдечно-съдовата дейност, бъбреците и черния дроб.


продукти на страница

продукти на страница