ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Тестостерон пропионат (Фармак) 5х50mg

Тестостерон пропионатът на Фармак представлява 5 ампули водно-маслен разтвор за инжекционно приложение. Този украински бързодействащ тестостерон може да се прилага интрамускулно и подкожно. Приемът му води до мощно натрупване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

ABV0191

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

30,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Фармак, Ukraina
  • Опаковка:  5 ампули x 50mg/1ml.
    Фармацевтично наименование: Testosterone propionate
 

Обща информация за Тестостерон пропионат (водно-маслен разтвор):

Ампулите Тестостерон пропионат като водно-маслен разтвор на Фармак са с доказано качество и ефект за спортуващия. Както всички форми на тестостерон, и този бързодействащ естер не прави изключение, и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила.


Действие: Пропионатът е късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

Дозировка и стероидни схеми: Най-разпространените дози за този стимулант са  инжектиране на от 50 мг. до 100мг. всеки ден или през ден в зависимост от теглото Ви и общото Ви физическо състояние. Тестостерон Пропионатът обикновено се комбинира с Метан (Methandienone), Анаполон/Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава с Винстрол (Stanozolol), Примоболан Депо (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone) .


Страничните му действия: са същите като при другите тестострон естери, но поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, се смята, че е най-меката форма на препарата. Използването на протектори като Прегнил 1500 IU (hCG) или Прегнил 5000 единици (hCG) и/или Serpafar (Clomiphene citrate) e желателно. Те стимулират естественото отделяне на тестостерон в кръвта,  за да се избегне постстероидния крах.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.Потребители закупили този продукт са купили също: