ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

ТАБЛЕТНА ФОРМА

Има 75 продукта.
ТАБЛЕТНА ФОРМА

Информация, цена и действие на качествени анаболни стероиди и спортни стимуланти от abvsteroid.com. Сигурна и...

Още

Подкатегории

 • АНАВАР (Oxandrolone)

  Анавар е един от най-широко използваните и безопасни анаболни стероиди. Анавар се комбинира много успешно и с други медикаменти и стимуланти. Често се използва за изграждане на плътна и дефинирана мускулатура и дава мигновена сила. Подходящ е по време на стероидни цикли за релеф, тъй като дефинира мускулите, които стават твърди и плътни. Отскоро се предлага и в инжекционна форма на водна основа, което напълно елиминира натоварването за черния дроб.

 • Стромба (Stanozolol)

  Стромбата е андрогенен анаболен стероид, който осигурява качествен мускулен растеж. Приемът на Станозолол (другото име на стромбата) увеличава силата и мощта на бодибилдърите и им дава необходимата енергия и издръжливост за тренировките. Стромбата бързо изгаря мазнините и по този начин значително подобрява релефа и диференциацията на мускулите, което прави този вид препарат един от най-широко използваните в културизма.

 • Methandienone

  Метандиенон (метан) е стероид с мощно анаболно-андрогенно действие. Той е значително по-ефективен от еквивалентно количество тестостерон и води до бързо нарастване на мускулна маса. Метандиенон ще ви напомпа за късо време и е задължителен в изграждащите стероидни цикли на всички бодибилдъри и атлети.

 • Туринабол

  Туринабол е един от най-меките анаболни стероиди и е предназначен за орална употреба. Той е особено подходящ и за начинаещи бодибилдъри. Туринабол не води до бързо натрупване на мускулна маса, но и не притежава много от негативните ефекти на силните стероиди като загубата на мускулна маса след прекратяването на употребата на препарата. С него ще запазите цялата мускулна маса, която сте изградили. Турaнаболът бързо се изхвърля от кръвта и е еднакво добър за ползване и от мъже и от жени.

 • Анаполон (Oxymetholone)

  Анаполон или Анадрол е най-силният анаболен стероид. Той е разработен на основата на оксиметолон. Притежава силно андрогенно действие и спомага за бързия растеж на мускулатурата и мускулната маса. Той спомага за увеличаване броя на еритроцитите в кръвта. Характерно за атлетите, които приемат анаполон, е огромният прилив на сили и енергия и отсъствието на изтощение и умора.

 • Тестостерон

  Тестостеронът е основен изграждащ хормон с фундаментално действие за човека. Счита се мъжки полов хормон, защото отговаря за мускулната сила, либидото и жизнената ни енергия. Тестостерон стимулира имунната система, повишава защитните ни сили и по-бързото възстановяване на организма.

 • Т3 (Трийодтиронин)

  Т3 е хормон, който се произвежда по естествен път от щитовидната жлеза в човешкото тяло. Той се произвежда с помощта на активната аминокиселина трийодтиронин, която стимулира растежа на клетките и има способността да извлича йода от кръвната плазма. Този хормон регулира нормалния растеж и развитие на организма, регулира обмяната на веществата и дейността на нервната система. Често този продукт се използва за отслабване, защото забързва метаболизма и обмяната на веществата и намялава мазнините в човешкото тяло.

 • Протектори

  Протекторите са важна част от стероидния цикъл. Те са превантивна мярка срещу страничните ефекти на повечето стероиди. Те предотвратяват ароматизацията на самите стероиди и спират задържането на вода в организма. Силното им антиестрогенно действие пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране на стероидния цикъл.


продукти на страница

продукти на страница