ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Winstrol Depot (Stanozolol) 3x50mg Desma

Winstrol Depot (Stanozolol) 3x50mg Desma Покажи в цял размер

Винстрол депо на испанския производител Дезма-Замбон с активно вещество Станозолол представлява 3 ампули суспензия за мускулно приложение. Всяка ампула съдържа 50мг. Станозолол.ТОП ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0127

19,90 лв

  • Производител: DESMA (Zambon), Spain
  • Опаковка: 3 ампули х 50mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Stanоzolol
 

Обща информация за Винстрол Депо/Стромба:

Винстрол Депо е търговско наименование на анаболен стероид с активна съставка Станозолол. Представлява инжекционен разтвор на водна основа с концентрация от 50мг. в 1 мл. Той е един от предпочитаните стимуланти за много атлети. Той е производно на хормона дихидротестостерон DHT като проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Истинският Станозолол може лесно да се разпознае, когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа. Водната суспензия се отделя от веществото-станозолол-, което се утаява на дъното на ампулата. Трябва да има млечно бял цвят.


Действие: Инжекционният Винстрол изгражда плътна и много качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мукулната маса.

Дозировка и стероидни схеми: Приема се от 50мг. до 100мг. всеки ден или през ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate), Мастерон (Drostanolone Propionate) или Болденон (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от пауерлифтърите.

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като  Метан (Methandienone), Тестостерон, Анаполон/Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate). Тук Винстрол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на такива стероиди.

 

Отстъпки за количества:

3 опаковки- 45,00 BGN; 5 опаковки- 70,00 BGN; 10 опаковки- 120,00 BGN с безплатна доставка.

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Повече за Винстрола ще научите тук.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: