ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Sustanon 250 Canadian Pharmaceuticals

Sustanon 250 Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Sustanon 250 на Canadian Pharmaceuticals е бързодействащ анаболен стероид с дълъг живот в кръвта. Канадаски сустанон, представлява популярна комбинация от четири естера на Тестостерона. Изключително добър избор за основен стероиден цикъл. Прилага се интрамускулно. За професионални спортисти.

Повече детайли

ABV0150

99,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml x 250mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Testosterone Propionate            30mg
                                                                             Testosterone Phenylpropionate   60 mg
                                                                             Testosterone Isocaporate            60 mg
                                                                             Testosterone Decanoate           100 mg
 

Обща информация за Сустанон 250:

НА ПРОМОЦИЯ! Sustanon 250 представлява комбинация от четири естера тестостерон, най-популярният анаболен препарат за качване на мускулна маса и сила. Сместта на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон, Sustanon 250 е андрогенен стероид със силен анаболен ефект.


Действие: Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца само като използват 250 мг Сустанон на седмица. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект. Sustanon 250 е сравнително безопасен препарат, освен във високи дози и за продължително време, т.е. повече от 8 седмици. С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Sustanon 250 ще подтисне собственото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 5000 i.u. (HCG-Human Chorionic Gonadotropin) или Кломифен цитрат е препоръчителна в края на стероидния цикъл.


Стероидни схеми и прием: Канадски Сустанон 250 е отличен стероид за основен стероиден цикъл. Атлети, заинтересувани от бързо качване на мускулна маса и силово увеличение, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анадрол (Oxymetholone) и Diаnabol. Оптимално е съчетанието на Сустанон 250 с Trenbolone base, Мастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).

 

Прием и дозировка: Дозите на приложение на Sustanon 250 варират от 250 мг седмично до 2000 мг и повече седмично. Тези дози са крайни. Обичайният прием е от 250мг до 1000 мг седмично. Въпреки че Sustanon 250 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: