ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nandrolone decanoate (Deca Durabolin)

Nandrolone decanoate (Deca Durabolin) Покажи в цял размер

Нандролон деканоат на NORMA или по-известен във фитнес средите като "Синя Дека" или гръцка Дека e силен анаболен стероид със слабо андрогенни прояви, което го прави вече над 50г. желан и търсен стимулант.

Повече детайли

ABV0100

6,00 лв

  • Производител: Norma,Greece
  • Опаковка: 2 ml във флакон (100 mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate

 

Обща информация за Нандролон:

Дека Дураболин на Норма с активно вещество Нандролон деканоат (Nandrolone decanoate) е силен анаболен стероид със слабо андрогенни свойства. Тъй като е 17-алкилиран препарат, не представлява опасност за черния дроб, т.е. не е хепатоксичен. Това го прави отличен стероид за прираст на мускулна маса и сила. Основните предимства на Деката са два. Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото, а вторият, много важен, че не е опасен за черния дроб.

 

Действие: Нандролонът е използван от спортистите по цял свят предимно за прираст на мускулна маса в основен стероиден цикъл. Действието му се развива постепенно-до 3 дни, достига максимума си на действие на 7-мия ден и действа около 3 седмици. Основен негов плюс е, че повишава биосинтеза на протеин, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата като подобрява циркулацията на кръвта в тялото; също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Дека Дураболин оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при други анаболи особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием е от 300мг. до 500 мг седмично. Интервалът на инжектирането не е от голямо значение, тъй като активното вещество се разгражда в организма бавно, за 4-5 седмици. Обичайно  е да се слага един-два пъти седмично. Препоръчва се цикълът да е 6 до 8 седмици като комбинирането му с други анаболни стероиди е много успешно.

Една от най-традиционните и разпространени схеми е комбинирането с Dianabol (Methandienone) и тестостерон естери като Омнадрен и Сустанон, Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат и др. Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Дека-дураболинът се изчиства от организма изключително трудно. До 8 месеца след поставянето на последната ампула, може да дадете положителен допинг тест. Затова, ако има вероятност да минавате такъв, по-добре не рискувайте.

 

Схема за напреднали и целенасочени атлети:

 

За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта.  

 

Потребители закупили този продукт са купили също: