ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Primobolan Depot (Methenolone enanthate) Bayer Schering

Primobolan Depot (Methenolone enanthate) Bayer Schering Покажи в цял размер

Оригиналният Примоболан Депо на германския фармацевтичен концерн Байер Шеринг AG е един от най-известните в Европа, най-сигурни и добре действащи стероиди. Високо анаболен и ниско андрогенен, той е отличен избор в предсъстезателна подготовка.


Повече детайли

ABV0123

19,90 лв

  • Производител: Bayer Schering Pharma AG, Germany
  • Опаковка: 1 ампулa  (100mg/1ml)
  • Фармацевтично наименование: Methenolone enanthate


Обща информация за Примоболан депо:

Примоболан Депо е на пазара повече от 50год., един високо качествен продукт на германската фармацевтичнa индустрия. "Примо" не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Високо анаболен и много ниско андрогенен, което го прави добър избор в предсъстезателна подготовка. Смята се също много подходящ и за жени поради факта, че не ароматизира и не е хепатотоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Мускулното развитие с този препарат е бавно, но с добро качество. Напредналите културисти ползват Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

 

Дозировка и стероидни схеми: Примоболан или „Примо” може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Тези от вас, които искат бързо да качат маса и нямат Дека под ръка, могат да приемат Примоболан заедно със Сустанон и Дианабол. Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от Примоболан 200мг. седмично и Дека Дураболин от 200 до 400 мг. седмично.

 

Препоръчителен прием: По наше мнение най-добрата комбинация е между Примоболан и Винстрол Депо. Препаратът, както и оралната му форма не се превръща в естроген. Оптималният прием варира от 200 до 400 мг. на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. или една ампула дневно. В предсъстезателен период се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон, а в основен период  за атлети добра комбинация е с Тестостерон, Метандиенон/Данабол или Анадрол (Анаполон).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.Потребители закупили този продукт са купили също: