ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Androxine (Trenbolone) 10х50mg Alpha Pharma

Androxine (Trenbolone) 10х50mg Alpha Pharma Покажи в цял размер

Андроксин е водна суспензия на известния Тренболон, който е много модерен анаболен стимулант в последно време. Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес.Той е многоцелеви препарат. Андроксин има бързо действие и се приема ежедневно. Не ароматизира. 

Повече детайли

ABV0102

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

119,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 10 ампули  x 50mg/1ml
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone Aqua Suspension

 

Обща информация за Андроксин/Тренболон:

Андроксин (Androxine) на индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма е анаболен стероид с активна съставка Тренболон във форма на водна суспензия. Водната основа действа много бързо, поради което повечето културисти предпочитат да го прилагат ежедневно, за да поддържат нивата му в кръвта на оптимално ниво. На практика Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес. "Трен", както често е наричан, е колкото андрогенен толкова и анаболен препарат. Той не ароматизира и следователно не води до естрогенно натрупване. Това, заедно с високите му андрогенни свойства, прави мускулите много плътни, твърди и дефинирани. 


Trenbolone става известен на пазара за спортни добавки под търговското наименование Parabolan (Параболан). Атлетите използвали препарата, отбелязват значителни резултати. За да добиете представа колко мощен стероид е Андроксин, трябва да знаете, че препарат като Тестостерон има анаболен рейтинг 100, докато Тренболон има рейтинг 500. Той е много подходящ в предсъстезателен период. Спортисти, използвали Androxine, споделят, че изгарят мазнини дори когато диетата им не е много чиста.

 

Действие и оптимални комбинации: Тъй като Андроксин е многоцелеви препарат, ампулите се прилагат както за обем, така и за релеф. В стероиден цикъл за маса се комбинира с Тестостерон (Testosterone propionate) или Метан (Methandienone). В период на чистене и мускулен релеф комбинацията с Винстрол (Stanozolol) или Анавар TN (Oxandrolone) е невероятна.

 

Дозировка: Оптималният прием на  Андроксин е между 200 и 600мг. седмично за период от 6 до 8 седмици. Препаратът не се препоръчва за жени.


Подобни продукти: Androxine (Trenbolone base) Tn-Pharma; 

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: