ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Deca Durabolin (Nandrolone 5x200mg) Organon

Deca Durabolin (Nandrolone 5x200mg) Organon Покажи в цял размер

Дека Дураболин, по-популярен като "Жълта Дека", е oтличен анаболен стероид с високо анаболно и умерено андрогенно действие. Предлага се като маслен разтвор в опаковка от 5 ампули по 2мл. за интрамускулно приложение с концентрация от 200мг. Нандролон. Комбинацията между Дека, Тестостерон депо и Данабол (Methandienone) се използва още от началото на стимулирането и се смята и днес за класика.

Повече детайли

ABV0182

28,00 лв

  • Производител: Organon, Holland
  • Опаковка:  5 ампули по 2мл (100mg/1мл)
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate
 

Обща инфромация за Дека Дураболин:

Жълтата Дека се предлага като маслен разтвор в ампули по 2ml. за интрамускулно приложение с концентрация от 200мг. Нандролон деканоат на прием. Деката е един от най-популярните и широко използвани стероиди от състезатели и атлети. Той притежава високо анаболни и слабо андрогенни свойства. Това го прави отличен препарат за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

В Австрия и Швейцария е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга сериозно черния дроб, остава от голям интерес като спортен стимулант.

Действие: Основните предимства на Дека Дураболина са две. Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Второто много важно е, че не е опасен за черния дроб, т.е. не е хепатоксичен. Нандролонът се използва от спортистите по цял свят предимно за повишаване на мускулната маса в основен цикъл. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото, също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Дека-дураболин оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид придобитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при други, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създават уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

 

Дозировка и комбинации: Оптималният прием е от 300 до 500 мг седмично в зависимост от Вашето тегло и общо състояние. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 8 седмици. Като се комбинира с други препарати, резултатът е оптимален. Една от най-познатите и разпространени схеми е комбинирането с Dianabol (Мethandrostenlone, Methandienone) и тестостерон естери като Сустанон (Sustanon), Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат и Тестостерон ципионат.


Странични действия: Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Дека-дураболинът се изчиства от организма изключително трудно. До 8 месеца след последния прием, има малка вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг тест.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: