ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Masteron (100x10mg) Canadian Pharmaceuticals

Masteron (100x10mg) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Мастерон (Methyldrostanolone) на Canadian Pharmaceuticals в опаковка 100 таблетки по 10мг. е много подходящ анаболен стимулант за предсъстезателна подготовка и за мускулен релеф. Masteron екстремно ще повиши силовите Ви резултати. Придава твърдост и плътност на мускулатурата, не ароматизира. За професионални спортисти, ТОП ЦЕНА! 

Повече детайли

ABV0111

119,00 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 100 таблетки х 10мг 
  • Фармацевтично наименование: Methyldrostanolone

 

Обща информация за канадски Мастерон/Canadian Masteron:

Мастерон на Canadian Pharmaceuticals е анаболен стимулант за предсъстезателна подготовка, за мускулен релеф и екстремна сила. Метилдростанолон придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията.


Действие:  Канадският Мастерон  е продукт, с който екстремно ще повишите мускулната си маса и ефективна сила. Той изчиства подкожните мазнини. Мастерон не ароматизира и поддържа много благоприятен анаболно-андрогенен баланс. Най-очевидните физиологични ефекти ще са подобрено кръвоснабдяване и агресивно мускулно нарастване. С Мастерон подкожното количество вода е минимално. 

 

Дозировка и стероидни схеми: С канадския Мастерон ще повишите екстремно силата си за относително кратко време от 2 до 4 седмици след прием. Покачване на теглото с 8 до 10 кг. за 4 седмици ще е очакван резултат с това невероятно мощно съединение. Приема се по пирамидална схема като Стромба.  

За увеличаване на ефекта Мастерон често се комбинира с други стероиди, като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека-Дураболин (Nandrolone decanoate) или Equiplex 300 (Boldenone undecylenate). Синергията им повишава както мускулния прираст, така и изчистването на водата. Комбинацията има по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното използване на стероидите.


В тренировъчните цикли за мускулен релеф обаче, Мастерон най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate), Параболан (Trenbolone) или Анавар (Oxandrolone). Тази комбинация запазва натрупаната мускулна маса и тушира катаболния ефект. Едновременно с това увеличава изгарянето на мазнините.

 

Подобни продукти: Mastabol 200,Tn-Pharma


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: С Мастерон страничните ефекти са минимални, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Мастерон на таблетки не ароматизира дори в големи дози, поради което няма нуждата от прием на Кломифен или Nolvadex. Естественото производство на тестостерон се възстановява в номални граници в рамките на един до 3 месеца след края на цикъл с метилдростанолон. 

Потребители закупили този продукт са купили също: