ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nandronat 400 (Nandrolone decanoate) Canadian Pharmaceuticals

Nandronat 400 (Nandrolone decanoate) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Nandronat 400 (Deca 400mg) на Canadian Pharmaceuticals представлява най-нова разработка на познатия Дека Дураболин в многодозов флакон за мускулно приложение. Канадският Нандронат съдържа 400мг. Nandrolone decanoate в 1мл. С Нандронат 400 печелите изключително нарастване на мускулна маса и сила, без странични ефекти. За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0104

129,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка:  10мл. флакон (400 mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate

 

Обща информация за Nandronat 400/канадски Нандролон 400:

Нандролон 400 (Дека 400) е често употребяван анаболен стероид както от активно спортуващи, така и от напреднали атлети. Можете да го срещнете под имената Дека-Дураболин, Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон и др. Активното вещество е Нандролон деканоат (Nandrolone decanoate).


Действие: Нандронат 400 е отлично средство за основен стероиден цикъл, за мускулна маса и увеличаване на силата. Канадският нандролон е задължителна част от стака

с Tестостерон пропионат и Дианабол (Methandienone). Основна причина за това е, че деката добавя много сила в цикъла без да засилва страничните ефекти. 

 

Второто особено важно е, че Нандролон 400 не е хепатоксичен препарат, т.е. не е опасен за черния дроб. Характерното при него е изключителното нарастване на мускулна маса и сила както и впечатляващото качване на тегло за късо време. Заради специфичното си биохимично действие, Нандронат 400 не бива да се използва самостоятелно, а винаги в комбинация с тестостерон или след цикъл да се приема Кломид (Clomiphene citrate) и Прегнил 5000 (PCT).  

 

Стероидни схеми: За мускулна маса Nandronat 400 се комбинира отлично с ParabolanBoldenoneTestovis (Testosterone propionate) или Мастерон (Mastabol 200) TN от инжекционните препарати. От оралните най-подходяща е комбинацията с Анадрол 50 или Dianabol TN. За сила се съчетава чудесно с Анавар (Oxandrolone). 

Като част от стероиден цикъл за мускулен релеф, Нандронат 400 се комбинира оптимално с Winstrol oil (Stanozolol), Prilmobol (Primobolan) и Clenbuterol. 

 

Дозировка: Тъй като Нандронат 400 продължава действието си в организма за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нивата му в кръвта.Deca durabolin 400 е препоръчително да се приема за период не по-малък от 8 седмици, но не по-дълъг от 12 седмици. 

 

Примерна комбинация за напреднали атлети и бодибилдъри може да изглежда по следния начин: Нандронат от 400мг до 600 мг. седмично, Тестостерон енантат от 500 до 750 мг. седмично и Метандиенон (Metastenol) от 30 до 45 мг. на ден.  


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: