ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosteron depo (Testosterone enanthate) 5x250mg

Тестостерон Депо на сръбския производител Galenika се предлага с отлично качество и цена от нашия магазин. Активната съставка Тестостерон енантат е класически избор за прираст на мускулна маса и сила. Депо е продукт с удължено освобождаване, което означава, че се усвоява по-пълноценно от клетъчните рецептори, за по-дълъг период от време.

Повече детайли

ABV0181

34,90 лв

  • Производител:  Galenika, Сърбия
  • Опаковка:  5 ампули по 1мл. (250mg/1мл.)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone enanthate

Обща информация за Тестостерон депо/Тестостерон Енантат:

Тестостерон депо на сръбския производител Галеника се предлага от нашия магазин с много добро качество. Представлява маслен разтвор за мускулно приложение с удължено освобождаване. Енантат е естер на естествено срещания андроген Тестостерон. В човешкото тяло енантатът се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Решаващото преимущество на Тестостерон енантат е, че той има както силно андрогенно, така и силно анаболно действие. Поради което всеки, който използва енантат за кратко време ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата.

Това е свързано и със значително задържане на вода. Тежкоатлетите и пауърлифтърите високо ценят качествата на Testosteron depo. Приемът на Тестостерон депо помага при болки в ставите и гърба, дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.

 

Действие: След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7 до 8 дни пълно усвояване от организма. Tой се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основното активно вещество. 

Стероидни схеми и дозировка:  Testosterone Enanthate (Тестостерон Депо) принадлежи към стероидите, които значително ускоряват регенерацията (възстановяването) и скъсяват много времето на суперкомпенсация на организма. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките. В цикли за мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира добре с почти  всички стероиди, съществува т.нар. синергизъм. Тестостерон Депо често се приема с Дека дураболин (Nandrolone Decanoate), Анаполон (Oxymetholone) или Metastenol (Меthandienone). Разумната доза е между 250мг. до 500мг. седмично в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим. За състезатели дозировката е от 800мг. до 1000мг. седмично.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Комбинации и примерен прием: За нарастване на мускулна маса Тестостерон депо се комбинира най-добре със 100мг. Анаполон (Oxymetholone) дневно, 200мг. Дека дураболин (Nandrolone decanoate). След 6 седмици може да замените Анаполон с 30мг. Danabol (Methandienone). В края на цикъл с тестостерон, приемът на антиестрогени е задължителен! Те спомагат за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават собствените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите, това пак ще се случи. Това може да бъде избегнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и, разбира се, растежен хормон (Human Growth Hormon) като Генотропин 36IU на Пфайзер. Друг вариант е прехода към по-меки анаболни стероиди като Дека Дураболин (Nandrolone decanoat), Винстрол (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). С Тестостерон енантат можете да станете силни и големи, но се изисква дисциплина, внимание и почивка, ако искате  да съхраните постигнатите резултати. 


Странични ефекти:Тестостерон депо оказва силно влияние върху собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва на всеки приемащ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва протектори като например Pregnyl 5000 IU (hCG), т.е. човешки хорионгонадотропин. При цикъл с такава продължителност и ако не се комбинира с други препарати, една инжекция Прегнил от 5000 единици е достатъчна.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: