ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone Enanthate (Norma) 250mg

Тестостерон енантат на Норма представлява инжекционен разтвор на маслена основа за интрамускулно приложение. Цената е за една ампула. Enanthate се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса. Често се комбинира с други стероиди като Нандролон (Дека), Анаполон (Oxymetholone) или Danabol (Methandienone).

Повече детайли

ABV0258

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

6,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Norma, Greece
  • Опаковка: 1 ампулa x 250мг.
  • Фармацевтично наименование: Testosterone enanthate

 

Обща информация за Testosterone enanthate:

Тестостерон Енантат е естер на естествено срещания хормон Тестостерон. В човешкото тяло този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестостерон енантат има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса.

 

Действие: След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7-8 дни пълно усвояване от организма. Testosterone Enanthate се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основно действащото вещество.

Увеличаването на телесната маса, разбира се, не се дължи само на качването на мускули, а и на задържане на вода, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген. Testosterone Enanthate принадлежи към стероидите, които ускоряват изключително регенерацията/възстановяването и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките.


Стероидни схеми: Тестостерон енантат често се комбинира с други стероиди като Дека (Nandrolone Decanoat), Анаполон или Анадрол (Oxymetholone) или Метан (Меthandienone).

 

Странични действия: При  продължително и високодозирано приложение на Тестостерон енантат може да се прояви обратимо намаляване на спермогенезата. При по-продължителна употреба тестисите могат дори да намалеят. Могат да се проявят странични действия, дължащи се на повишаването на естрогена в кръвта като например гинекомастия. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с ароматазапротектори или антиестрогени като например Серпафар (Clomifene citrate), Провирон (Proviron) или Кломифен цитрат. Може да се изпробва и  естественият ароматазапротектор цинк в дозировка от 75 до 100 мг. дневно.


При допинг тестове Тестостерон енантат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: