ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (100x10mg) Canadian Pharmaceuticals

Stanozolol (100x10mg) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Станозолол на Canadian Pharmaceuticals е Винстрол на таблетки в опаковка от 100 таблетки по 10мг. Познат и като Стромба, този стероид е с високо качество, изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. За професионални спортисти.

Повече детайли

ABV0147

69,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за Stanozolol/Станозолол таблетки: 

Канадският Станозолол показва по-ефективен резултат по отношение мускулния растеж в сравнение с други стромби. За професионални спортисти и културисти. 


Действие: Канадската Стромба на таблетки наистина ще Ви помогне да спечелите максимум предимства от стероидния цикъл в предсъстезателна подготовка. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Станозолол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите; намалява телесните мазнини; стимулира отлагането на калций в костите; съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в организма, необходими за мускулното изграждане.


Стероидни схеми и комбинации: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Стромба с Тестовис (Testosterone propionate), Тестовирон (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Parabolan), Дианабол (Methandienone) както и Примоболан (Methenolone enanthate)


Дозировка: Препоръчва се прием се от 3 до 6 таблетки дневно. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone acetate)Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone undecylenate).Такива комбинации подпомагат сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса обикновено се комбинира с по-силен андроген като Dianabol (Methandienone)Тестостерон, Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека дураболин (Nandrolone decanoate). Тук Стромбата ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на стероиди.


За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Полезна информация: Оралният Станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на таблетната форма на Стромбата съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм тегло може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния, т.е. „дееспособния” тестостерон.


Повече за Стромбата ще научите тук.

Потребители закупили този продукт са купили също: