ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (Oxandrolone 100x10mg) Canadian Pharmaceuticals

Anavar (Oxandrolone 100x10mg) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Анавар на Canadian Pharmaceuticals, популярен като Окса или Оксандролон, с отлично качество на СУПЕР ЦЕНА!  Канадски Анавар гарантира изключителни резултати. Той ще Ви даде сила, ще намали мазнините и ще изгради качествени и изразени мускули. 

Повече детайли

ABV0134

159,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация за Анавар/Оксандролон:

Анавар се използва в спортните среди като медикамент за повишаване на чистата мускулна маса. Активното вещество Оксандролон изгражда релефни и твърди мускули. Канадският оксандролон се слави като един от най-безвредните синтетични анаболи тъй като не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Анаварът има положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини.


Действие: Значителното предимство на канадския Анавар е, че той е в състояние да повиши мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия.

 

Ето какво трябва да знаем за Оксандролон: 

1. От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

2. Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

3. Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). Тъй като оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко месеца без паузи, защото като всчики 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва повече черния дроб.

В заключение: С канадския Оксандролон няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.


Дозировка: Препоръчваме приема на Анавар да бъде 2-3 таблетки дневно, сутрин наведнъж или на два пъти. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролон е много слабо токсичен може да се приема и по-дълго време без риск за здравето Ви. Не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.


Стероидни схеми: Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестовис и Дианабол.

 

 За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: