ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (Oxandrolone) Estopharma 100х10mg

Anavar (Oxandrolone) Estopharma 100х10mg Покажи в цял размер

Промоционална цена АНАВАР! Анавар с активна съставка Оксандролон е стероид за повишаване на чиста мускулна маса и изграждане на релефни и твърди мускули. Заради свойството си да подтиска глада, Анавар има положителен ефект върху изгарянето на мазнини. Оксандролон се слави като един от най-безвредните анаболни стероиди тъй като не ароматизира и не причинява гинекомастия.

Повече детайли

ABV0129

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

90,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Estopharma, Estonia
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация за Анавар/Оксандролон:

АНАВАР на ПРОМОЦИЯ! Новата серия Анавар на естонския фармацевтичен производител може да бъде проверена с код за автентчиност на фирмения сайт. Оксандролон с търговско име АНАВАР е предпочитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е,  че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). Тъй като оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко месеца без паузи, защото като всчики 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва повече черния дроб.

В заключение: С Оксандролон няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

 

Действие и стероидни схеми: Анаварът може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди като Тестостерон пропионат (Testo Propionate), Станоболон депо/Фармтек (Stanozolol), Параболан (Trenbolone base) или Мастерон (Drostanolone Di-propionate). Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо  да се повишава теглото, т.е. от Анавар няма непременно да напълнеете. Този препарат подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества, Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Danabol (Methandienone).

Дозировка и прием: Анавар/Естофарма не ароматизира и не подтиска собственото производство на тестостерон. По принцип стандартната дозировка на Анавар е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка, но атлетите приемат 1 мг./кг. тегло. Важно е да се знае, че този препарат се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене. Не се препоръчва непрекъсната употреба за повече от няколко месеца.


За въпроси, консултации и поръчки, моля изполвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра.  

 

Потребители закупили този продукт са купили също: