ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Mastеron Pro (200mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Mastеron Pro (200mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Мasteron Pro на Canadian Pharmaceuticals е търговското име на Дростанолон пропионат. Мастерон 200 е много ефективен стимулант за силно и мускулесто тяло. Мастерон прави мускулите по-плътни и твърди, подчертава сепарацията. За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0155

99,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml мултидозов флакон х 200mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Drostanolone Propionate

 

Обща информация за Мастерон Pro/Mastebol 200:

Мастерон Про, познат и като Мастебол 200 е търговското наименование на Дростанолон пропионат, който - както повечето анаболни стероиди- е синтетично производно на дихидротестостерона (DHT). При него основата на DHT e модифицирана с дву-метил група, така че да се увеличат анаболните му свойства. Най-известен под името Мастерон на белгийската фирма Sarva Syntex, която го произвежда до 1997г. 


Действие: Мастерон Pro е чист андроген и не ароматизира, т.е. не се превръща в естроген. По-нови изследвания показват, че активното вещество дростанолон-типично за андроген-препятства способността на мастните клетки да складират липиди (мазнини). Така той намалява ефективно подкожната мастна тъкан. Гинекомастията е изключена като страничен ефект, което  го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета така и от атлетите от скоростните физически спортове. Попаднал в кръвообръщението, Мастерон Про освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след приема. По тази причина инежкционният прием се препоръчва да бъде на всеки 3 до 4 дни, за да се поддържа постоянно ниво на хормона в организма. 


Дозировка и стероидни схеми: Обичайният прием на Мастерон Про е от 200 мг. или 1мл. на всеки три до шест дни. За целите на културизма се използват дози от 200 до 400мг. Мастерон 200 седмично, които се разделят на 3 инжекционни приема през 2-3 дни. Препоръчва се цикъл от 6 до 12 седмици 

В тренировъчните цикли за релеф Мастерон 200 най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди, които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса, туширайки катаболния ефект като едновременно с това увеличават изгарянето на мазнини. Отлична е комбинацията с маслен Винстрол (Stanozolol), Параболан (Trenbolone hexa), Римоболан (Primobolan depot)Анавар TN (Oxandrolone) и Тестовирон (Testosterone enanthate). За увеличаване на ефекта Мастеron 200 често се комбинира с Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) или Болденон (Boldenone undecylenate), които увеличават натрупването на мускулна маса и спомагат изчистването на водата. 


Подобни продукти: Mastabol 200,Tn-Pharma; 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Важно е да се знае, че когато се комбинират, стероидите разкриват по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното си използване. Подобно на останалите анаболни стероиди, Masteron 200 подтиска естественото производство на тестостерона и ако не се взема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция медикаменти като Кломифен Цитрат, нормалното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в нормални граници в рамките на  1 до 4 месеца след края на цикъла.


 


Потребители закупили този продукт са купили също: