ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone propionate (10x100mg) BalkanPharmaceuticals

Testosterone propionate (10x100mg) BalkanPharmaceuticals Покажи в цял размер

Тестостерон пропионат (Testosterone propionate) от новата серия на БалканФарма са изключително добър продукт с гарантирано аптечно качество и произход. Маслен разтвор за мускулно инжектиране.1 ампула съдържа 100мг. тестостерон, в опаковката са 10 ампули.

Повече детайли

ABV0180

59,90 лв

  • Производител: Balkan Pharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка:  10 ампули x 100mg/1мл.
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Тестостерон пропионат:

Ампулите Тестостерон пропионат на БалканФарма са с фармацевтично качество и концентрация. Нашият сайт представлява директен вносител на продуктите на БалканФармасютикалс, с което гарантираме за техния ефект. Пропионатът е късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма. Както всички форми на тестостерон и този бързодействащ естер не прави изключение и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. 


Действие: Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Пропионата без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден.


Стероидни схеми: Класическата комбинация е Тестостерон пропионат с Данабол (Methandienone), Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен период. В цикли за мускулен релеф се съчетава оптимално със Стромбафорт/Winstrol (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).


 

Отстъпки за количества: 

 

3 опаковки- 172,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-285,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 519,00 BGN с безплатна доставка.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.


 


 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: