ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Parabolan (76,5mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Parabolan (76,5mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Параболан (Parabolan) на Canadian Pharmaceuticals в многодозов флакон от 10ml за мускулно приложение. Активната съставка Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес. Параболан е многоцелеви препарат. Не ароматизира и не води до естрогенно натрупване. За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0151

135,00 лв

  • Производител: Canadian pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml x 76,5mg/ml 
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone hexa


Обща информация за Параболан/Trenbolone Hexa:

Parabolan на Canadian Pharmaceuticals е анаболен стероид с активна съставка Тренболон хекса за мускулно приложение. На практика Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес.Трен“, както често е наричан, е колкото андрогенен толкова и анаболен препарат. Той не ароматизира и следователно не води до естрогенно натрупване. Това, заедно с високите му андрогенни свойства, прави мускулите много плътни, твърди и дефинирани. Параболaн е отличен препарат за основен стероиден цикъл. . 

 

Действие:  Параболан се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без да задържа вода. Канадският Параболан придава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на Тренболона намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Тъй като не задържа вода от него се наблюдава прираст на качествена мускулатура. 

За да добиете представа колко мощен стероид е Параболан, трябва да знаете, че препарат като Тестостерон има анаболен рейтинг 100, докато Тренболон има рейтинг 500. Той е много подходящ в предсъстезателен период. Спортисти, използвали Параболан, споделят, че изгарят мазнини дори когато диетата им не е много чиста

 

Дозировка и прием: Канадският Параболан се комбинира отлично с и 50mg.  Винстрол (Stanozolol) през ден или 50mg. Тестовис на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30mg. Dianabol на ден. Повечето спортисти инжектират Параболан 2 пъти седмично. 

 

Странични ефекти: Parabolan е слабо хепатотоксичен. Препоръчва се употреба до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони.

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 5000 (hCG) или Провирон (Mesterolone)

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Повече за Тренболон може да научите тук.