ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Истината за Тренболона - „Краля на стероидите”


Познат под различни търговски наименования като "Трен", Тренабол, Треноид, Тренацет, Параболан, Тренболон остава най-любимият стероид на професионалния пазар, независимо от страничните ефекти. Атлетите по света полудяват по него, защото е многоцелеви препарат, който може да бъде екстремно полезен в стероиден цикъл за мускулна маса, но също толкова ефикасен и в предсъстезателна подготовка- за мускулна дефиниция и сила. Спортисти, които купуват и ползват редовно тренболон откриват чудеса в действието му. Вярно е, че свойствата на тренболон са подобни като на други стероиди, но той е поне една стъпка пред тях и прави всичко по-добре от тях.  Нещо като – ако позволите сравнението- „Мерцедес”’ на автомобилния пазар. Подобно втвърдяване и напомпване на мускулните влакна, комбинирано с постоянно изгаряне на телесни мазнини, създава предпоставки за идеално релефно и силно тяло. А това за повечето мъже  е осъществена мечта. И то за рекордно кратко време!

Кои са факторите, които допринасят за това безумно мощно действие на тренболон?

В научните среди са установили следното за анаболното му действие:

Тренболон повишава нивото на IGF-1 в мускулната тъкан до 200% и значително сенсибилизира сателитните клетки на мускулатурата към IGF-1 и FGF (Фибробластен растежен фактор). IGF-1 насърчава растежа на мускулните клетки и по този начин има директно анаболно действие. FGF насърчава деленето на сателитните клетки и така е от решаващо значение за възстановяването на мускулни разкъсвания. Освен това тренболон предизвиква значително повишаване на количеството ДНК (дизоксирибонукленинова киселина) в мускулните клетки, което е важна предпоставка за хипертрофия на мускулните влакна.

Във връзка с анаболното действие на тренболон е интересно, че активното вещество има разпределящо хранителните вещества действие и по този начин повишава усвояването на хранителни вещества от организма. Практически това означава, че голяма част от приетите хранителни вещества се използват за изграждането и поддържането на мускулната тъкан и само малка част от тях попадат в мастните депа на тялото. Освен това Тренболон подобрява значително усвояването на минералите в храната.

Освен анаболно действие, тренболон притежава и значително повишаващо силата действие, което се дължи на факта, че активното вещество стимулира напълването на клетъчните депа с креатинфосфат, така че необходимата за мускулното свиване ATФ (Аденозинтрифосфат) може да бъде произведена по-бързо.

До момента не са известни точните механизми, с които тренболон стимулира изгарянето на мазнини. Предполага се, че е свързано с ясно изразеното прогестероново действие на тренболон. За прогестерона се знае, че във високи дози повишава телесната температура и може да причини дори температура. Това означава засилена термогенеза и по-висока консумация на енергия.

Допълнително към изгарянето на мазнини, тренболон е известен и с това, че стимулира дефиницията и мускулната твърдост неимоверно. Това, както и фактът, че тренболон практически не ароматизира (т.е. не се превръща в естроген), не причинява водна задръжка или гинекомастия и не повишава кръвното, го изстрелва в космоса на желанията. Важно е да се знае също, че при неговия самостоятелен прием не се наблюдават странични действия, типични за естроген съединенията. 

Друга е ситуацията, когато ароматизиращи стероиди се комбинират с тренболон.  В този сценарий се проявява ярко изразеното прогестероново действие на тренболонa. Въпреки че прогестерон не е в сътояние самостоятелно да причини естрогенни странични действия като например гинекомастия, прогестеронът усилва действието на естрогена в определни тъкани. С други думи , тренболон усилва значително естрогенните странични ефекти на ароматизиращите стероиди в комбиниран прием, което обяснява  печално известната „трен гинекомастия”, споделена от много потребители. По тази причина препоръчваме на всички, приемащи Тренболон в комбинация с други ароматизиращи стероиди, задължително да приемат блокиращи ароматизацията средства като Аримидекс (Anastrozol) или блокер на естрогенните рецептори като Нолвадекс (Tamoxiphene).

Докато в медицинската литература се срещат някои примери на чернодробни заболявания заради тренболон и не може да бъде изключена завишена хепатоксичност на активното вещество, то твърдението, че тренболoн натоварва бъбреците принадлежи към царството на митовете и легендите. В медицинската литература не се потвърждава подобно странично действие при наблюдавана промяна на цвета на урината. Потъмняването на урината може да се дължи на метаболитните процеси, при които остатъчните вещества се изхвърлят през урината.

В заключение: ТРЕНБОЛОН е средството, с което може да се превърнете в гръцкия бог, който винаги сте искали да бъдете и то много бързо. Той е един от най-андрогенните анаболни стероиди на пазара и има директно влияние върху разграждането на мастните депа в тялото.