ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anapolon (Anadrol 50x50mg) MaxPharm

Anapolon (Anadrol 50x50mg) MaxPharm Покажи в цял размер

Анаполон (Anadrol 50) на канадската фирма MaxPharm е с фармацевтично качество, за изключителни резултати!  Anadrol 50 е най-ефективният анаболен стероид за мускулна маса и супер сила. Предимството на канадския анаполон е конкуретната цена за отлично качество. 

Повече детайли

ABV0140

90,00 лв

  •  Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 50 таблетки x 50mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone
 

Обща информация за Анаполон (Anadrol 50)/MaxPharm:

Анаполон, познат и като Анадрол на канадската фирма MaxPharm е медикамент за феноменални резултати. Той е най-ефективният анаболен стероид за прираст на мускулна маса и сила.

Активната съставка Оксиметолон е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години на 20-ти век. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като Оксиметолон притежава способността да увеличава броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

 

Действие: С канадския Анаполон ще увеличите теглто си с 10кг. в рамките на месец. Той ще повиши издръжливостта ви и ще вдигне нивото на тренировка. Оксиметолон  увеличава броя на червените кръвни телца и така мускулите приемат повече кислород. Дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анаполон е много подходящ за основен стероиден цикъл. Предимство е, че активната съставка Оксиметолон подтиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон отколкото повечето стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга - атлети с болки в тях тренират безболезнено.

 

Дозировка: Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100 кг., дозата е максимално 150 мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са препоръчителни заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен цитрат (Serpafar).

 

Препоръки и стероидни схеми: Анаполон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoat) и Примоболан (Methenolone enanthate).

 

Ако сте по-податливи към странични ефекти го приемайте самостоятелно. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон 250. Много популярна е комбинацията му с Параболан и Сустанон 250. 


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: