ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Proviron (Mesterolone) 20x25mg Bayer Schering

Proviron (Mesterolone) 20x25mg Bayer Schering Покажи в цял размер

Провирон Bayer Schering AG с активно вещество Местеролон е силeн антиестроген. Оригинален, фармацевтичен Proviron с гарантирано качество. Той напълно предотвратява ароматизацията на стероидите и спира задържането на вода в организма. 

Повече детайли

ABV0213

21,00 лв

  • Производител: Bayer Schering AG, Germany
  • Опаковка: 20 таблетки x 25mg.
  • Фармацевтично наименование: Mesterolone

 

Обща информация за Провирон/Bayer Schering:

Провирон е синтетичен антиестроген на таблетки с относително слаби анаболни качества. Той се използва при недостиг на мъжкия полов хормон Тестостерон. Поради тази причина атлетите го приемат в края на стероидния цикъл, за да повишат намаленото ниво на тестостерон. За съжаление това е погрешно, тъй като активното вещество Местеролон не оказва влияние на собственото производство на тестостерон след стероидния цикъл. Неговата употреба за увеличаване на спермогенезата може да се използва единствено по време на самия цикъл, но ефектът все пак е твърде незначителен.

Действие: Провирон напълно предотвратява ароматизацията по време на стероиден цикъл.  Активното вещество Местеролон спира задържането на вода в организма, както и нежеланата гинекомастия. Силното антиестрогенно действие на Провирон пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл. 

Освен че пречи на процеса на ароматизация, Провирон има и други привлекателни страни за културистите и бодибилдерите. Една от най-значимите е, че той може значително да увеличи потенциала на собствения  тестостерон. 

По-голямата част от тестостерона в човешкия организъм (97-98%) се явява бездействащ, защото е свързан с глобулин (SHBG) и албумин. Когато в организма навлезе Провирон, той се свързва с тези белтъци и по-голямо количество от тестостерона остава свободен. Това спомага за подобряване на спортните постижения и белтъчния синтез.

Провирон има дългогодишна история на висока клинична ефективност и безопасност и се радва на широка популярност в целия свят и днес. За терапевтични цели се предписва за увеличаване на физическия и ментален капацитет на мъжете, отслабващи с възрастта; за лечение на тестостерон дефицит и причинените от него проблеми със сексуалното желание. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: