ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Proviron (Mesterolone) 20x25mg Bayer Schering

Proviron (Mesterolone) 20x25mg Bayer Schering Покажи в цял размер

Провирон Bayer Schering AG с активно вещество Местеролон е силeн антиестроген. Оригинален, фармацевтичен Proviron с гарантирано качество. Той напълно предотвратява ароматизацията на стероидите и спира задържането на вода в организма. 

Повече детайли

ABV0213

21,00 лв

  • Производител: Bayer Schering AG, Germany
  • Опаковка: 20 таблетки x 25mg.
  • Фармацевтично наименование: Mesterolone

 

Обща информация за Провирон/Bayer Schering:

Proviron е синтетичен антиестроген на таблетки с относително слаби анаболни качества. Той се използва при недостиг на мъжкия полов хормон Тестостерон. Провирон има дългогодишна история на висока клинична ефективност и безопасност и се радва на широка популярност в целия свят и днес. За терапевтични цели се предписва за увеличаване на физическия и ментален капацитет на мъжете, отслабващи с възрастта; за лечение на тестостерон дефицит и причинените от него проблеми със сексуалното желание.  

Действие: Провирон напълно предотвратява ароматизацията по време на стероиден цикъл.  Активното вещество Местеролон спира задържането на вода в организма, както и нежеланата гинекомастия. Силното антиестрогенно действие на Провирон пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл. 

Освен че пречи на процеса на ароматизация, Провирон има и други привлекателни страни за културисти и бодибилдъри. Една от най-значимите е, че той може значително да увеличи потенциала на собствения  тестостерон. 

По-голямата част от тестостерона в човешкия организъм (97-98%) се явява бездействащ, защото е свързан с глобулин (SHBG) и албумин. Когато в организма навлезе провирон, той се свързва с тези два белтъка и така по-голямо количество тестостерон остава свободен. Това спомага за подобряване на спортните постижения и белтъчния синтез. 

 

Прием и дозировка: Препоръчваме приема на Провирон Байер по една таблетка дневно по време на стероиден цикъл и след края му. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: