ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Methandienone (100х10mg) BodyPharm

Този Метандиенон на японската фармацевтична фирма БодиФарм е аптечен продукт с гарантирано качество и концентрация на активното вещество! Известен като "Закуска за шампиони", той е отличен избор за основен стероиден цикъл на всички сериозни атлети, бодибилдъри и културисти. 

Повече детайли

ABV0256

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

45,00 лв

Добави в количката
  • Производител:  BodyPharm Ltd., Japan
  • Опаковка: 100 таблетки х 10 мг.
  • Фармацевтично наименование: Мethandienone, Methandrostenolone


Обща информация за Метандиенон/Метан:

С този японски Метандиенон,  с популярно име Метан, ще увеличите значително мускулната си маса и сила. Метандиенон е производно на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Той е мощен орален стероид със свойства, които го правят изключително ценен за тежкоатлетите. При достатъчен прием на протеини и калории, стимулира белтъчния синтез и повишава апетита.


Развит е 1956г. от Др. Джон Циеглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и този Метандиенон на Бодифарм. И до днес Метанът намира широко приложение в бодибилдърските среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.


Действие: Метанът е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандиенона води до значително задържане на вода. Отличен избор за основен стероиден цикъл за качване на мускулна маса.

 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием е от 25 до 30 мг. дневно или около 1мг. на килограм тегло (критерий за състезатели). При дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с метан е приема на Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) от 200 мг. седмично и Тестостерон пропионат или енантат от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото и интензивността на тренировките на спортуващия. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метана, употребата му над 6 седмици е безпредметна.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: