ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone acetate (50x25mg)

Trenbolone acetate (50x25mg) Покажи в цял размер

Тренболон ацетат за орален прием ще повиши вашата сила неимоверно за кратко време.Тренболон за всички, които предпочитат хапчета вместо инжекции. На добра цена!

Повече детайли

ABV0418

85,00 лв

  • Производител: BocaPharm, Mexico
  • Опаковка: 50 таблетки x 25mg
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate


Обща информация за Тренболон ацетат (орален): 

Trenbolone acetate (Тренболон ацетат) e бързата версия на Параболан за ефективно покачване на чиста мускулна маса и сила. Тренболон обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. 


Действие: Тренболон ацетат на таблетки се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Тренболон ацетат не ароматизира. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с него ще бъде много плътна и дефинирана. Тренболон придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

 

Странично действие: Притесненията за поява на гинекомастия са неоснователни ако използвате само тренболон без да комбинирате с други стероиди, затова няма нужда да се примат антиестрогени. Трябва да се отбележи, че тренболонът е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte или Трансметил.


Потребители закупили този продукт са купили също: