ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Drostanolone (100х25mg) BioTech Labs

Drostanolone (100х25mg) BioTech Labs Покажи в цял размер

Дростанолон на таблетки на Биотеч Лабс, по-популярен в спортните среди като Мастерон, е чист андроген и много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф. Основното му свойство е, че придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. На препоръчителна цена!

Повече детайли

ABV0257

89,90 лв

  • Производител: BioTech Labs, Beijing
  • Опаковка: 100 таблетки х 25мг.
  • Фармацевтично наименование: Drostanolone propionate
 

Обща информация за Дростанолон/Masteron:

Drostanolon на Биотеч Лабс представлява таблетната форма на Дростанолон пропионат, по-известен като Мастерон на белгийскaта фирма Sarva Syntex, която го произвежда до 1997г. 

Действие:  Дростанолон е синтетично производно на дихидротестостерона (DHT). При него основата на DHT e модифицирана с 2-метил група, така че да се увеличат анаболните му свойстваДростанолонът е чист андроген и не ароматизира, т.е. не се превръща в естрогенни структури. По-нови изследвания показват, че активното вещество дростанолон-типично за андроген-препятства способността на мастните клетки да складират липиди (мазнини). Така той намалява ефективно подкожната мастна тъкан. Попаднал в кръвообръщението, този продукт освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след приема. 

Дростанолон е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф. Основното му свойство е, че придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Предимството на Дростанолон е, че не ароматизира дори в големи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex. Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и в стероиден цикъл, когато се избягва водна задръжка. 


Дозировка и стероидни схеми: За нуждите на бодибилдинга се използват дози от 1 до 2 таблетки дневно, в зависимост от теглото и от общото състояние на спортуващия. Цикълът може да продължи от 8 до 12 седмици при седмичен прием от 100мг. или 4 таблетки без значителни андрогенни странични ефекти. Тези дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на ефективната сила.

За увеличаване на ефекта Дростанолон пропионат често се комбинира с други стероиди, като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека-Дураболин (Nandrolone decanoate) или Boldenone (Equipoise), които увеличават както прираста на мускулна маса, така и изчистването на водата. Когато стероидите се комбинират, проявяват значително по-малко странични ефекти, отколкото при самостоятелното им използване. 

В тренировъчните цикли за релеф обаче, Дростанолон най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate), Параболан (Trenbolone) или Анавар (Oxandrolone), които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса. Те тушират катаболния ефект като едновременно с това увеличават топенето на мазнините.


Странични действия:  Подобно на останалите анаболни стероиди, дростанолонът подтиска естественото производство на тестостерон. Aко не се приема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция препарати, нормалното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в рамките на 1 до 4 месеца след края на цикъла. Гинекомастията е изключена като страничен ефект, което  го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета така и от атлетите от скоростните физически спортове.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: