ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Oxymetholone (100x25mg) BioTech Labs

Оксиметолон на БиоТеч Лабс с популярни наименования Anadrol, Anapolon, Окса е най-силният анаболен стероид. За разлика от повечето стероиди, той подтиска в най-малка степен собственото производство на ТестостеронКласически стероид за основен стероиден цикъл с много добро съотношение цена-резултат. 

Повече детайли

ABV0340

79,90 лв

  • Производител: Biotech Labs, Beijing
  • Опаковка: 100 таблетки х 25mg
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone
 

Обща информация за Оксиметолон/Анадрол:

Оксиметолон на BioTech Labsпопулярен като Анаполон или Анадрол, е отличен анаболен стимулант с проверено качество и концентрация. Този продукт с активно вещество Оxymetholone е най-мощният анаболен стероид. "Окса" обезпечава сериозен прираст на мускулна маса и сила с редовни тренировки и подходящ хранителен режим, богат на протеини! 

Действие: Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга, атлети с болки в тях тренират безболезнено. Оксиметолон увеличава броя на червените кръвни телца като така мускулите поемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Този Анадрол на БиоТеч е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като бързо насища клетъчните  рецептори, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата или да се комбинира с друг продукт.


Препоръки и стероидни схеми: Оксиметолон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone) TNТренболон (Trenboloneacetate), Дека 400 (Nandrolone decanoatе) и Primobol TN (Methenolone enanthate).

Ако сте по-податливи към странични ефекти, препоръчваме да го приемате самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон/Multitesto 350. Много популярна е комбинацията на Оксиметолон с Тренболон/Параболан.

  

Прием: Обичайната доза за размер и сила е от половин до 3 таблетки или от 25 мг. до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг. дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са за препоръчване заради сerиозното натоварване на черния дроб. По същата причина трябва да се приемат антиестрогени като Кломифен/Кломид или Nolvadex (Tamoxifen).

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Странични ефекти: Не е подходящ за по-възрастни бодибилдери тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава. Тъй като приемът му обикновено е в период за качване на мускулна маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия" холестерол може да се увеличи, а на „добрия" да спадне. Активното вещество Оксиметолон оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостерон-сти­мулиращи съставки като Кломифен цитрат е абсолютно задължителен за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на организма става в рамките няколко месеца.

 


 

Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.


Потребители закупили този продукт са купили също: