ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone acetate (50x25mg) Biotech Labs

Trenbolone acetate (50x25mg) Biotech Labs Покажи в цял размер

Trenbolone или Параболан на таблетки на Биотеч Лабс в опаковка от 100 таблетки по 25мг. от директен вносител, с гарантирано качество и добра цена. Тренболонът обезпечава качествена мускулатура, голяма сила и осигурява мускулен релеф.

Повече детайли

ABV0332

90,00 лв

Производител: BioTech Labs, Beijing

Опаковка: 100 tabs x 25mg.

Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate


Обща информация за Тренболон/Parabolan: 

Тренболон ацетат на таблетки с популярно име Параболан на Биотеч Лабс се предлага от нашия сайт от директен вносител. Този продукт си извоюва добро име в спортните и фитнес среди последните години. Активното вещество Тренболон е производно на Нандролона. Trenbolone обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат, родственник на Дека-Дураболина. Тренболон е малко по-андрогенен от Деката и е отличен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите му андрогенни свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Може да  бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие, че се приемат големи количества протеин.

 

Действие: Trenbolone acetate се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Той не задържа вода като тестостерона или метандиенона. Тренболонът придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Тренболон притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.


Прием: Оптималната доза на Тренбо ацетат е от порядъка на 6 до 9 таблетки седмично като цикълът не бива да надвишава 8 седмици. Заради бързото си действие и сравнително кратък полуживот, седмичната доза ацетат се приема всеки ден по минимум една таблетка.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Странични ефекти: При прием на Тренболон ацетат не се наблюдава гинекомастия, само при употреба над 8 седмици. Рядко предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е изключение. Възможно е евентуално по-агресивно поведение на използващите го, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Трябва да се отбележи, че тренболонът е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил. Потребители закупили този продукт са купили също: