ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anapolon (Анадрол) ABDIibrahim 20х50mg

Anapolon (Анадрол) ABDIibrahim 20х50mg Покажи в цял размер

Анаполон на турската фармацевтична компания Абдиибрахим, познат и като Анадрол 50, е най-силният анаболен стероид. Anapolon Abdiibrahim е изключително подходящ за всички професионалисти, културисти и бодибилдъри. Анадрол 50 на добра цена! 

Повече детайли

ABV0190

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

49,90 лв

Добави в количката
  • Производител: ABDIibrahim, Turkey
  • Опаковка: 20 таблетки х 50mg
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone

 

Обща информация за Анаполон/Анадрол 50:

Анаполон е най-силният анаболен стероид на пазара за спортни добавки. Действащото вещество Оксиметолон подтиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон отколкото повечето стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма, той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга: атлети с болки в тях тренират безболезнено. Anapolon с аптечно качество.

Анадрол е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон  притежава способността да увеличава  броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

Действие: Анаполон увеличава броя на червените кръвни телца и така мускулите приемат повече кислород. Това повишава Вашата издръжливост и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анаполон е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като насища бързо рецепторите, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата или да се използва и друг продукт.

Препоръки и стероидни схеми: Анадрол не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoate) и Rimobolan/Примоболан депоМного популярна е комбинацията с Параболан TN (Trenbolone hexa) и Сустанон 300 TN. 

 

Дозировка: Обичайната доза за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 мг. до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки метан. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му токсичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен или Nolvadex (Tamoxifen).

Ако сте по-податливи към странични ефекти, приемайте Анадрол самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестовирон или Сустанон 300 ТиЕН


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странично действие: Не е подходящ за по-възрастни билдъри. тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава. Тъй като приемът му обикновено е в основен цикъл за мускулна маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия" холестерол може да се увеличи, а на „добрия" да спадне. Оксиметолонът оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостеронно сти­мулиращи съставки като Кломифен цитрат е абсолютно задължителен  за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

 

Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.

 


Потребители закупили този продукт са купили също: