ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Methabolon Depot (Метан с удължено освобождаване) 30x20mg Pharm-tec.

Methabolon Depot (Метан с удължено освобождаване) 30x20mg Pharm-tec. Покажи в цял размер

Methabolon Depot или Метандиенон с удължено освобождаване на Фармтек е продукт от най-ново поколение за увеличаване на мускулната маса и сила. Стероидните добавки на Pharm-tec са създадени за елитни спортисти, с мисъл и грижа за тяхното здраве и добри спортни резултати.  

Повече детайли

ABV0253

35,00 лв

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 30 таблетки х 20mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone, Methandrostenolone
 

Обща информация за Метаболон Депо/Метандиенон:

Methabolon Depot или просто Метан е класически избор за основен цикъл. За този продукт нашият сайт гарантира, че е необходимата концентрация и качество! Този Метандиенон може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайта на фирмата-производител Pharm-tec.

Както почти всички стероиди, и Метандиенон е производно на тестостерона. Той проявява мощен анаболен и силен андрогенен ефект. Активното вещество Метандиенон съдейства за драстичното увеличаване на мускулната маса и сила. Метаболон депо Фармтек е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.

 

Комбинации и стероидни цикли: Метаболон депо се комбинира отлично с Дека Дураболин (Nandrolone decanoate)  до 200 мг. седмично и Тестостерон пропионат или енантат в  зависимост от теглото Ви между 250 и 500 мг. седмично. 


Дозировка: Приемът на Метаболон депо е 1 таблетка дневно именно заради предимството на удълженото освобождаване в организма в цикъл от 2 месеца без прекъсване.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Важно е да се знае, че приемът на метандиенон е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Затова в края на всеки цикъл е задъжителен приемът на протектори като Прегнил 1500 IU (hCG) или Прегнил 5000 IU или Кломифен цитрат.

 

За производителя: Pharm-tec. е сравнително млада биотехнологична компания с иновативни методи в производството и синтеза на хранителни и спортни добавки. Стероидните добавки на тази фармацевтична компания съчетават нов високотехнологично преобразуван прием и метод за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт, така че да останат незасегнати докато всички активни съставки достигнат клетъчните рецептори за постигане на желания анаболен ефект. Като водещи експерти в областта на стероидните стимуланти, те искат да помогнат на желаещите от всички възрасти да водят по-щастлив живот!

Потребители закупили този продукт са купили също: