ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Nandrolone 400 (Deca durabolin) TN Pharma

Nandrolone 400 (Deca durabolin) TN Pharma Покажи в цял размер

Нандролон 400  (Deca durabolin) TN Pharma (Trusted nutrients) представлява най-нова разработка на познатия Дека Дураболин в многодозов флакон за мускулно приложение. Дека TN съдържа 400мг. Nandrolone decanoate в 1мл. С Нандролон 400 печелите изключително нарастване на мускулна маса и сила, без странични ефекти. Феноменални резултати, топ цена!  

Повече детайли

ABV0402

119,90 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (400mg/ml)
  • Фармацевично наименование: Nandrolone decanoate


Обща информация за Дека 400 (Nandrolone 400)/TN Pharma:

Нандролон 400 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар под търговското име Дека-Дураболин, е качествено нова разработка на продукта. Флаконът съдържа 400мг. Нандролон в 1 мл. и се равнява на 10 ампули по 400мг. активно вещество Nandrolone decanoate. Този продукт на TN Pharma е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. 


Действие: Дека дураболин (400 mg/ml) е отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. Нандролон деканоат е задължителна част от стака с Тестовис (Testosterone propionate) и Дианабол (Methandienone). Основна причина за това е, че Деката добавя много сила в цикъла без да увеличава страничните ефекти.

Второто особено важно е, че Deka 400 не е хепатоксичен медикамент, т.е. не е опасен за черния дроб. Характерното при Нандролон 400 TN Pharma е феноменалното нарастване на мускулна маса и сила както и впечатляващото качване на тегло за късо време. Заради специфичното си биохимично действие, Нандролон 400 не бива да се използва самостоятелно, а винаги в комбинация с тестостерон. След стероиден цикъл е препоръчително да се приема Кломид (Clomiphene citrate) и Прегнил 5000 IU (PCT).  


Стероидни схеми: За мускулна маса Nandrolone 400 се комбинира отлично с Parabolan, Boldenone, Testovis (Testosterone propionate) или Мастерон (Mastabol 200) TN от инжекционните препарати; от оралните най-подходяща е комбинацията с Анадрол 50 или Dianabol TN.

За сила се съчетава чудесно с Анавар (Oxandrolone). Като част от стероиден цикъл за релеф, Нандролон 400 се комбинира оптимално с Winstrol TN (oil), Primobol 100 (Primobolan) и Clenbuterol. 

 

 

Дозировка: Тъй като Нандролон 400 продължава действието си в организма за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нивата му в кръвта.Deca durabolin 400 е препоръчително да се приема за период не по-малък от 8 седмици, но не по-дълъг от 12 седмици. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Нандролон 400 може да се ползва успешно от почти всички атлети с положителни резултати и незначителни странични ефекти. Deca си е спечила репутация на препарат, който облекчава болките в ставите и сухoжилията. Атлети, които имат оплаквания в раменете, коленете или лактите тренират без болка по време на цикъл с Deca Durabolin 400Потребители закупили този продукт са купили също: