ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Ultra Fat Burner (50x50mg) Tn Pharma

Ultra Fat Burner (50x50mg) Tn Pharma Покажи в цял размер

Американски Ултра Фет Бърнър (Ephedrin) на Tn-Pharma (Trusted Nutrients) в опаковка от 50 капсули по 50мг. е универсално средство за отслабване. Този американски Ultra Fat Burner повишава термогенезата и подтиска апетита. Фармацевтичен продукт на базата на ефедрин, който гарантира изключителни резултати! 

Повече детайли

ABV0423

119,90 лв

  • Производител: TN Pharma (Trusted nutrients), USA
  • Опаковка: 50 капсули х  50mg
  • Фармацевтично наименование: Ephedrine hydrochloride
 

Обща информация за Ultra Fat Burner TN/ Ефедрин 50: 

Ултра Фет Бърнер  (Ultra Fat Burner) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients)-най-доброто средство за отслабване и подтискане на апетита! Фармацевтичен продукт, който гарантира изключителни резултати. Не само за спортисти в предсъстезателна подготовка, а и за всички, които търсят силно средство за изчистване на излишните мазнини. 

Професионалните спортисти, щангисти и пауърлифтърите високо ценят качествата на това универсално средство за отслабване TN Pharma. 


Действие: В медицината ефедринът се е използвал десетилетия наред за лечение на ниско кръвно налягане както и като бронходилатор при различни дихателни проблеми.  Приемът на Ефедрин води до разширяване на бронхите и повишава аеробния капацитет, издръжливостта и повишава прага на умората. Действа върху централната нервна система, повишава пулса и има мощен термогенен ефект. Резултатът е повишена телесна температура и забързан метаболизъм. С този американски Ултра Фет Бърнър ефективно ще постигнете скоростно изгаряне на подкожните мазнини, а същевременно подтиска апетита. 


Дозировка:  Препоръчваният от специалистите прием на Ефедрин (Ултра Фет Бърнър) TN е от 25мг до 50мг дневно в зависимост от организма. Ако сте напреднал бодибилдър или професионален спортист, приемът може да достигне 2 таблетки дневно за период от 1 месец. 

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странични действия: Не се препоръчва на хора с високо кръвно налягане, сърдечно болни ("белодробно сърце") и предразположени към неврологични заболявания (тремор, Паркинсон). Потребители закупили този продукт са купили също: