ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Turinabol (100x10mg) Estopharma

Turinabol (100x10mg) Estopharma Покажи в цял размер

Туринабол/Turinabol на Естофарма в опаковка от 100 таблетки по 10мг. е отличен анаболен продукт с гарантирано качество и концентрация на активното вещество. Turinabol e съчетал най-доброто между Анавар и Methandienone/Дианабол с изключително съотношение цена-резултат! Не ароматизира. 

Повече детайли

ABV0317

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

65,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Estopharma, Estonia

  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg. 

  • Фармацевтично наименование: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

 

Обща инфромация за Туринабол/Turinabol:

Туринабол на естонския фармацевтичен производител е отличен продукт с много добро съотношение цена-резултат. Новата серия на Естофарма може да бъде проверена с код за автентичност на фирмения сайт: http://www.estopharma.com/turinabol.html. Този орален анаболен медикамент е производно на Метандиенона/Данабола, но променената молекулна структура води до положителни разлики в полза на туринабол. Туринаболът е със значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабол и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект.

 

Действие: Turanabol за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар(Oxandrolone) и Метандиенон/Danabol. Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туранабол качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туринабола осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабол единствено от 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.

 

Дозировка и странични ефекти: Оптималният прием е 20 до 40мг. дневно или от 2 до 4 таблетки дневно. При превишени дози за продължително време става токсичен за черния дроб. Приемът му не води до ароматизация като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Две изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 10 мг. Туранабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква тежки странични ефекти.

 

Отстъпки за количества:

 

3 опаковки-150,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-250,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 490,00 BGN с безплатна доставка; 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: