ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Clomiphene citrate (Clomid) 24x50mg

Clomiphene citrate (Clomid) 24x50mg Покажи в цял размер

Аптечен Кломифен или Кломид на топ цена! Clomiphene citrate е антиестроген, който подобрява възстановяването на собственото производството на тестостерон след стероиден цикъл. При жените Кломифен подпомага овулацията, когато желаят да забременят както и при дисфункции на яйчниците особено след спиране на противозачатъчните.

Повече детайли

ABV0248

24,00 лв

  • Производител: Anfarm, ELLAS A.E, Greece
  • Опаковка: 24 таблетки x 50mg.
  • Фармацевтично наименование: Clomiphene citrate
 

Обща информация за Кломифен/Clomid:

Кломифен, известен и като Кломид, има няколко функции като медикамент. От една страна, е много ефикасен антиестроген, който подобрява възстановяването на собственото производството на тестостерон след стероиден цикъл. Повечето културисти страдат от “ароматизирането” със стероиди от повишено ниво на естроген. Това, заедно с ниското ниво на тестостерон, увеличава опасността от гинекомастия. Приемът на Кломифен цитрат е задължителен и ефикасно средство против появата на гинекомастия.


Действие: Кломифен цитрат активира естествения биорефлекторен механизъм като по този начин се активира отделянето на хормона гликопротеин. Гликопротеинът стимулира работата на тестисите при мъжете. Този ефект е особено важен за културиста в края на стероиден цикъл, защото продукцията на тестостерон е под средното. Ако не приемете синтетичен Тестостерон в този момент, нивото му ще падне много под средното, и ще загубите бързо мускулна маса и сила. Когато спрете приема на стероиди, нивото на тестостерон в тялото намалява, а естрогенът продължава да държи нивата, които е достигнал по време на употребата на стероиди. Поради това високо ниво на естроген в комбинация с ниското на тестостерон, опасността от гинекомастия е значителна. С Кломифен намалявате ефекта на естрогена и в същото време повишавате нивото на тестостерон.


Дозировка: При мъжете приемът на Кломифен цитрат подобрява и засилва връзката и дейноста между хипоталамуса, хипофизата и тестисите. Кломифен стимулира хипофизата да отдели повече гонадотропин, вследствие на което се получава по-бързо и силно отделяне на фоликостимулиращ и лутеинизиращ хормон. Те, от своя страна, предизвикват собственото производство на тестостерон. Ефектът е очевидно от полза, особено в края на цикъла, когато нивото на произведения от тялото тестостерон е под нормалното. В повечето случаи Кломифенът може да го нормализира, да подобри спермогенезата в рамките на 10 до 14 дни.


Молекулярна формула: C26H28ClNO

Молекулярно тегло: 405,97

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: