ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone propionate (10x100mg) Pharm-tec

Testosterone propionate (10x100mg) Pharm-tec Покажи в цял размер

Тесто пропионат на Фармтек е спортен стимулант от най-ново поколение на биотехнологичната компания. Приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила по възможно най-щадящ за организма на трениращия метод. Представлява 10 ампули маслен разтвор и се инжектира мускулно.

Повече детайли

ABV0226

59,00 лв

  • Производител: Pharm-tec., India
  • Опаковка: 10 ампули x 100 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate
 

Обща информация за Тестостерон пропионат:

Стероидните добавки на Pharm-tec съчетават нов високотехнологично преобразуван прием и методи за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт, така че да останат незасегнати, докато всички активни съставки достигнат клетъчните рецептори за постигане на желания анаболен ефект. Този Тестостерон може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайта на фирмата-производител Pharm-tec.

 

Действие: Тестостерон пропионатът на Pharm-tec. е късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма. Както всички форми на тестостерон и този бързодействащ естер не прави изключение и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. 

Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависиомост от фазата на подготовка на атлета.

Дозировка и стероидни схеми: Оптимални дози за приложение на Пропионата без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден. Тестостерон пропионатът се инжектира мускулно. Препоръчват се 2 до 3 ампули седмично или по 50мг. всеки ден. Testosterone propionate обикновено се комбинира с Метаболон депо или Метаболон Рапид (Methandienone), Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolon D) за качване на мускулна маса. В цикли за релеф се съчетава със Станоболон депо или Станоболон Рапид (Stаnozolol), Примоболик (Methenolone enanthate)  или Анавар (Oxandrolone).

 

Страничните му действия са същите като при другите тестострон естери. Но се смята за най-меката форма на препарата поради факта, че нивата му в организма могат да бъдат регулирани за няколко дни и по този начин, разбира се, по-добре контролирани. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Прегнил (Pregnyl)1500 единици и/или Serpafar (Кломифен цитрат) e желателно, за да се избегне постстероидния крах.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: