ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (Oxandrolone) Biotech Labs

Anavar (Oxandrolone) Biotech Labs Покажи в цял размер

Анавар BioTech Labs с активно вещество Оксандролон е предпочитан продукт от много професионалисти и бодибилдъри, защото не ароматизира и не подтиска собственото производство на тестостерон за разлика от много други анаболни стероиди. Цена за 100 таблетки Окса по 10мг.! 

Повече детайли

ABV0235

99,00 лв

  • Производител: Biotech Labs, Beijing
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone

 

Обща информация за Anavar/Оксандролон:

Анавар на Биотеч Лабс се предлага с проверено качество и гаранция за резултата. Анавар е слабо андрогенен, 17-алфа алкилен анаболен стероид с ниска токсичност. Той се използва в спорта и бодибилдинга като препарат за повишаване на чистата мускулна маса. Активното вещество Оксандролон изгражда релефни и твърди мускули. Оксандролонът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболи тъй като не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Анавар има положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини.


Действие: Значителното предимство на Анавар BioTech е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да повишава теглото. Този стимулант подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия.


Какво трябва да знаем за Оксандролон? Оксандролон или също Анавар е предпoчитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). Тъй като оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко месеца без паузи, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва повече черния дроб.


В заключение: С Оксандролон БиоТеч Лабс няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

 

Дозировка: Стандартният прием на Оксандролон е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролон е слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че този Анавар на БиоТеч Лабс се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми: Оксандролон може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди. Той е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.Тогава е препоръчително да се комбинира с Винстрол на инжекции или Стромба. За същата цел се съчетава оптимално с Примобол (Primobolan depot) както и с хормон на растежа като Генотропин 36 IU (Pfizer).

Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се комбинира със силни андрогени като Тестостерон-пропионат или енантат и Данабол (Methandienone).


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: