ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Trenbolone A (Trenbolone acetate 100mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Trenbolone A (Trenbolone acetate 100mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Тренболон Ацетат (Trenbolone acetate) на Canadian Pharmaceuticals е бързодействащ анаболен стимулант, който има предимството да не обръща метаболизма и да не ароматизира. Първокласен продукт за професионални спортисти!  

Повече детайли

ABV0270

114,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml. флакон (100mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate
 

Обща информация за Тренболон ацетат/Trenbolone acetate:

Тренболон ацетат е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства. Атлети и културисти използват Тренболон ацетат за повече сила, за значително и ефективно изграждане на мускулатурата. Постиженията са поразителни за относително кратко време отколкото само с тежки тренировки. 


Действие: Активното вещество Тренболон ацетат се свързва 3 пъти по-бързо с андрогенните рецептори отколкото Тестостерона. Той е бързодействащ инжекционен стимулант, който има предимството да не обръща метаболизма и да не ароматизира. Тренболон ацетат стимулира апетита и се счита, че намалява мастните депа в тялото. Доказано е, че намалява и катаболния ефект. "Трен" се е доказал сред атлети и културисти: той не причинява задържане на вода, което обичайно се асоциира с високо андрогенните стероидни съединения като Тестостерон или Метандиенон. Любим е на много атлети, защото увеличава силата неимоверно.

 

Прием и дозировка: Препоръчваме приема на тренболон ацетат да бъде два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1мл. всеки втори ден. Trenbolone A е едно уникално съединение за изключителни резултати за професионални тежкоатлети, бодибилдъри и културисти. При прием от 200мг до 300 мг. седмично или 2 до 3ml Тренболон няма риск за черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. 

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 5000 IU (HCG) или Провирон (Mesterolone) на Bayer AG. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странично действие: Притесненията за поява на гинекомастия са неоснователни ако използвате само тренболон без да комбинирате с други стероиди, затова няма нужда да се примат антиестрогени. Трябва да се отбележи, че тренболонът е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: