ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Прегнил 5000 IU (hCG)

Прегнил 5000 IU (hCG) Покажи в цял размер

Прегнил 5000 е антиестроген, който се използва широко в спорта. Pregnyl 5000 стимулира естественото производство на тестостерон при мъжете. Атлетите, които ползват стероиди, съобщават за някои от най големите си и силни постижения, свързани със съчетаванато им с Прегнил. Аптечен Pregnyl 5000 на добра цена! 


Повече детайли

ABV0214

21,00 лв

  • Производител: MSD, Hellas
  • Опаковка: 2 ампули (1 амп.прах и 1 ампула разтвор/5000 единици)
  • Фармацевтично наименование: hCG - Human  Chorionic Gonadotropin

 

Обща информация за Прегнил/HCG:

Прегнил  е антиестроген, който се използва широко в атлетиката. HCG или в превод човешкият хорионгонадотропин е естествен протеинов хормон, който се отделя от човешката плацента и в чист вид се съдържа в урината на бременната жена.

Действие: В действието си този хормон е много подобен на естествения Лутеинхормон, който стимулира продукцията на тестостерон в тестисите на мъжа. HCG изпраща същото послание до хипоталамуса и води до повишена продукция на тестостерон. Обичайно HCG се използва при определени заболявания на яйчниците при жените и също за стимулация на спермогенезата при мъжете.

Спортистите използват Прегнил, за да увеличат естествената продукция на Тестостерон в организма, която често страда след дълъг стероиден цикъл. Когато се ползват стероиди във високи дози, това води до подтискане на собственото производство на тестостерон от организма, тъй като хипоталамусът започва да изпраща погрешни сигнали до тестисите, където се произвежда 90% от естествения тестостерон при мъжете и към надбъбречната жлеза, където се произвеждат останалите 10%. За по-дълъг период от време това може да доведе до атрофия на тестисите. За избягване и ограничаване на този ефект атлетите използват Прегнил (hCG).

Действието на Прегнил е много бързо. Ако се приеме инжекционно, нивата на тестостерон се вдигат след 2 часа. Терапията с Прегнил въздейства стимулиращо на естествените биохимични механизми, които увеличават нивата на тестотерона по време на тренировка. Трениращите, които ползват стероиди, съобщават за някои от най големите си и силни постижения, свързани със съчетаването им с Прегнил (ЧХГ).


Дозировка: Оптималният прием на HCG при спортуващите може да варира, но се предполага, че инжекция от 1500 до 2000 единици на седмица може да постигне желаните резултати. Цикъл с Прегнил може да продължи до 3 седмици, след което е задължителна почивка от един месец. Прилага се като инжекция мускулно или подкожно. След смесване на разтвора с праха, трябва да се съхранява в хладилник до 10 седмици.

 

Отстъпки за количества:

 

3 опаковки- 60,00 BGN; 5 опаковки-99,000 BGN; 10 опаковки- 195,00 BGN с безплатна доставка.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: