ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Kamagra Oral Jelly (Sildenafil citrate) 7x100mg

Kamagra Oral Jelly (Sildenafil citrate) 7x100mg Покажи в цял размер

НАЙ-ДОБРИТЕ СЕКС стимуланти: Камагра Желе в течна форма като 7 броя гелчета за директна консумация с различни вкусове е официалният заместител по съдържание и действие на Виагра (Pfizer). Камагра гел действа безотказно и ефикасно без значение от Вашата възраст или общо състояние.

Повече детайли

ABV0210

24,00 лв

  • Производител: Ajanta Pharma, India
  • Опаковка: 7бр. желета х 100мг. с различни вкусове
  • Фармацевтично наименование:  Sildenafil citrate
 

Обща информация за Камагра Желе/Силденафил:

НАЙ-ДОБРИТЕ СЕКС стимуланти: Камагра e официалният заместител по съдържание и действие на Виагра. Тя спомага за по-здрава и дълга ерекция и е отлично средство за борба с проблемите с ерекцията като разширява кръвоносните съдове на пениса и по този начин увеличава притока на кръв към него. Kamagra е  във вид на гелчета с различен вкус и работи при всички мъже без изключение, независимо от това дали еректилната дисфункция е в лека или остра форма. Камагра Желе работи по един и същи начин независимо от вкуса (ягода, банан,праскова или др.), който сте избрали. Предимството на Камагра желетата е в бързото им действие.


Принципът на действие е следният: Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Камагра Гел съдържа активната съставка Силденафил (Sildenafil citrate). Силденафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна, Камаграта задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Това се случва при наличие на сексуална възбуда. Това свойство на медикамента е открито случайно в изследванията на силденафил като средство за терапия на високо кръвно и Angina Pectoris (гръдна жаба). Освен като средство за повишаване на потентността, Sildenafil е разрешен за употреба от 2006г. за терапия на идиопатична пулмонално-артериална хипертония (търговско име Revatio).


Любопитно: Днес, 15 години по-късно, според най-новите медицински изследвания в Германия и САЩ, Виагра се доказа не само като средство за справяне със смущения в потентността, но като лекарство против Jetlag (обща отпадналост при смяна на часови зони), множествена склероза (Alzheimer) и някои други здравословни проблеми. Най-нови изследвания за Силденафил-активното вещество на КАМАГРА- ще прочетете тук.


Дозировка и прием: Kamagra Oral Jelly е бърз секс стимулант и трябва да се приема от 15 до 20 минути преди полов акт при наличието на сексуална възбуда. Камагра гел е полутечен и по този начин може да се поглъща директно, без да се разтваря в сок или вода. Скъсайте пликчето и погълнете цялото съдържание. Камагра гел се усвоява в кръвта за няколко минути. Съдържащият се в гелчетата Силденафил цитрат, познат като активната съставка на Виагра в течна форма за перорално приложение, е много приятен и започва да действа от 10 до 15мин. след прием, защото влиза по-бързо в кръвта. С него ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Какво трябва да знаете: Kamagra Oral Jelly е безопасен и достъпен продукт, не е хормон, не изисква рецепта. Kамагра Гел  действа ефективно и е активен около 4-6 часа. Гелчетата пoдобряват Вашето сексуално изпълнение и повишават сексуалната Ви мощ. Значително увеличава физическата издръжливост по време на половия акт. Продуктът е клинично тестван и с гарантирано качество и концентрация на силденафил. Максималната доза е едно гелче на 24 часа!

 

Отстъпки за количества:

3 опаковки- 63,00 BGN; 5 опаковки- 105,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 195,00 BGN с безплатна доставка.

 

За допълнителни въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия:  Камагра не се препоръчва на хора, алергични към Силденафил. Може да причини разстроен стомах или главоболие, световъртеж. Не е желателно да се използва с продукти, съдържащи нитрати (POPARS). Алкохолът и мазната храна, приети непосредствено преди това, забавят дейстивето на активното вещество.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: