ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Winstrol oil (75mg/ml) TN Pharma

Winstrol oil (75mg/ml) TN Pharma Покажи в цял размер

Winstrol oil (Stanozolol) представлява флакон от 10мл. маслен разтвор за мускулно приложение. Винстрол TN съдържа 75мг. Станозолол в 1мл. Този американски винстрол е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти. 

Повече детайли

ABV0387

99,90 лв

Намалена цена!

-5,10 лв

105,00 лв

  • Производител: Tn-Pharma, USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (75mg/ml)
  • Фармацевично наименование:  Stanozolol 

 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за маслен Винстрол/Winstrol oil: 

Winstrol oil на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от другите анаболи на пазара за стимуланти: флаконът съдържа 75мг. станозолол в 1 мл. Този маслен Винстрол на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и висок клас стероиди. 

Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула с удължено действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички. Winstrol oil TN повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са намалени до минимум нежеланите странични ефекти. В добавка към изгарянето на мазнини, масленият Винстрол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време, в цикъл от 30 до 45 дни.


Дозировка и прием:  Препоръчваме приема на Винстрол  TN Pharma да бъде поне 3 пъти седмично по 0,5 мл. Разтворът трябва да бъде затоплен до телесна температура преди да се постави инжекцията. Предимството на този маслен винстрол е, че може да се смеси с всички мастноразтворими медикаменти и може да се комбинира в една спринцовка. TN е подходящ е за всички атлети, които искат да постигнат значими резултати за късо време. Освен това прилагането му е много по-безболезнено от всички водноразтворими препарати. Напълно стерилната маслена среда е друго предимство на масления Винстрол пред водния разтвор Винстрол.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Странични ефекти: Винстрол (Станозолол) дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. 


Повече за Винстрол ще научите тук.

Потребители закупили този продукт са купили също: