ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (100x10mg) TN Pharma

Американски Анавар на TN Pharma (Trusted Nutrients), популярен като Окса или Оксандролон, с безкомпромисно качество на ТОП цена! Анавар TN обезпечава феноменални резултати! Anavar TN ще Ви даде невиждана сила, ще редуцира подкожните мазнини и ще изгради плътни и дефинирани мускули за кратко време.

Повече детайли

ABV0366

159,90 лв

Намалена цена!

-5,00 лв

164,90 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация за Анавар/Оксандролон: 

Американски Анавар на американския производител TN Pharma (Trusted Nutrients)-с безкомпромисно качество за феноменални резултати! 


Анавар TN е предпoчитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

1. Той предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

2. Anavar TN не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

3. Анавар TN (Trusted Nutrients)-дори във високи дози- не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса -за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). 

В заключение: С Анавар TN няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.


Дозировка: Стандартният прием на Anavar TN е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Важно е да се знае, че активната субстанция Oxandrolone се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.


Стероидни схеми: Приемът на Анавар се препоръчва най-често в предсъстезателна подготовка и цикъл за мускулен релеф. Той намира приложение и при цикли за покачване на мускулна маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестовис  (Testosterone propionate) и Дианабол TN (Methandienone).

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Странични действия: Тъй като Оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употребява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб.

Потребители закупили този продукт са купили също: