ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanobolon depot 30х20mg (Pharm-tec) Стромба депо

Stanobolon depot 30х20mg (Pharm-tec) Стромба депо Покажи в цял размер

Стромбата с удължено действие на Pharm-tec е продукт от най-ново поколение. Станоболон депо е продукт с отлично качество и концентрация, на добра цена. Безотказно действие за релеф.За всички целенасочено и активно спортуващи!

Повече детайли

ABV0227

45,00 лв

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 30 таблетки по 20мг
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol 
 

Обща информация за Станоболон депо/Станозолол/Stromba:

Този високотехнологичен продукт на иновативната биоинженерингова компания Pharm-tec е най-действащата Стромба (Winstrol) на пазара в момента, която можем да предложим и препоръчаме. Освен че е с по-висока концентрация на веществото Станозолол, Stanobolon depot Pharm-tec има предимството да е препарат с удължено действие

 

Действие: Стромбата на Фармтек се освобождава в кръвта за по-дълъг период от време и поддържа необходимите високи нива за по-дълго време. Второ, желаният ефект се постига с по-малки дози от този продукт, тъй като не се изхвърля от организма, т.е. има по-малко загуби. Това го прави изключително ефикасен за всички спортуващи-бодибилъри и атлети.


Дозировка и стероидни схеми: Приемът на Станоболон депо е 1 таблетка дневно заедно с храната именно заради предимството на удълженото освобождаване. Препоръчителен е прием в цикъл от 2 месеца, т.е. необходими са Ви две кутии Станоболон депо Фармтек.  

Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Тренболон (Trenbolone acetate), Мастерон (Drostanolone propionate) или Boldenone (Equipoise). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Метаболон депо или Метаболон рапид (Methandienone, Methandrostanolone)Тестостерон (Testosterone propionate), Анадрол 50 (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate). Тук Станоболон депо ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Подобни продукти: Станозолол/Primus Ray, Стромбафорт/БалканФармаСтромба/Станозолол/Естофарма, Станоболон Рапид/Фармтек, Станолик/ГЕПРексобол/Алфафарма, Стромба/НАСфарма.


Повече за Станозолол ще научите тук.


Pharm-tec е сравнително млада биотехнологична компания с водещи експерти и иновативни методи за производство и синтез на хранителни и спортни добавки. Те разбират своите цели като мисия за създаване на пълна гама от стероидни добавки, за да помогнат на хората от всички възрасти да водят по-щастлив живот и увеличат своето качество на живот и сила.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия: Стероидните добавки на Фармтек съчетават нов високотехнологично преобразуван прием  и методи за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт така че да останат незасегнати докато всички активни съставки достигнат клетъчните  рецептори за постигане на желания анаболен ефект.

 

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: