ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Danabol (Methandienone) 100x10mg

Danabol (Methandienone) 100x10mg Покажи в цял размер

Данабол БалканФарма с нова визия и опаковка от 100 таблетки! Познат и като Метан, Метандиенон, Д-бол, Бионабол, данабол е класически избор за основен стероиден цикъл на всички сериозни атлети и културисти. Този медикамент е с аптечно качество и  концентрация на Метандиенон. Обикновено се комбинира с Дека Дураболин и Тестостерон пропионат или Тестовирон (Testosterone enanthate).

Повече детайли

ABV0178

55,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 100 таблетки х 10мг.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone,Methandrostenolone

 

Обща информация за Данабол/Methandienone:

Данабол Balkan Pharmaceuticals с нова визия и опаковка! Danabol е класически избор за основен стероиден цикъл. За този продукт на молдовския производител Балканфармасютикалс нашият сайт гарантира, че е с аптечно качество. Отлично съотношение цена-резултат.

Метандиенон е развит е 1956г. от Др. Джон Циглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и Данабола на БалканФарма. И до днес Метандиенон намира широко приложение в спортните и бодибилдърските среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.


Действие: Както почти всички стероиди, и Данаболът е производно на тестостерона и проявява мощен анаболен и силен андрогенен ефект. Той съдейства за сериозното нарастване на мускулната Ви маса и сила. Метандиенон е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото увеличаване на мускулна тъкан. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.


Стероидни схеми и прием: Данабол се комбинира отлично с Дека Дураболин (Nandrolone decanoate)  до 250 мг. седмично и Тестостерон пропионат или енантат в  зависимост от теглото Ви между 250 и 500 мг. седмично.

 

Странични ефекти: От друга страна е важно да се знае, че приемът на Данабол е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза.Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Задължителен е в края на цикъла приемът на антиестрогени като Прегнил 5000 IU или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).

 

Дозировка: Оптималният дневен прием е 25-50 мг. дневно като при дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Tъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метандиенон, употребата му над 6 седмици е безпредметна.

 

Отстъпки за количества:

3 опаковки- 110,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-175,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 340,00 BGN с безплатна доставка;

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: