ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Reducta depot (Сибутрамин) 30x10mg Pharm-tec

Reducta depot (Сибутрамин) 30x10mg Pharm-tec Покажи в цял размер

Редукта депо или Reductil е лекарствен продукт за намаляване на телесното тегло от най-ново поколение с доказани резултати в ускоряването на метаболизма. Предимството на Reducta depot e, че удълженото му освобождаване в организма не налага повече от необходимите ежедневни физически натоварвания. 

Повече детайли

ABV0265

50,00 лв

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 30 таблетки х 10мг.
  • Фармацевтично наименование: Sibutramin hydrochloride monohydrate

 

Обща информация за Редукта депо/Сибутрамин:

Reducta depot на Фармтек или Редуктил е лекарствен продукт за намаляване на телесното тегло с удължено освобождаване и подпомага много ефективно борбата с наднорменото тегло. 


Действие: Ефектът от прилагането на таблетките Редуктa депо, познати в спортните среди и като Редуктил, е свързан с повишаване чувството за ситост, просто приемате по-малко храна. От друга страна Редукта депо изгаря излишните калории, т.е. ускорява Вашия метаболизъм. По този начин едновременно с придържането към нискокалорийна диета и поддържане на умерена физическа активност, Вие можете значително да намалите теглото си както и да запазите постигнатите резултати.


Предимството на Редуктил е, че бавното му освобождаване в организма не налага повече от необходимите физически натоварвания дневно и гарантира запазване на постигнатото отслабване.

Прием и дозировка на Редуктил: Препоръчва се прием на една таблетка Редукта дневно сутрин. Не е желателно да се превишава употребата на Сибутрамин за повече от 3 месеца освен ако Вашият лекар не назначи терапията за по-дълъг период от време. 


 

За допълнителна информация, консултация и поръчка, моля използвайте посочения телефонен номер, скайп или формата за контакти!

Противопоказания: Не се препоръчва на хора, които са алергични към сибутрамин. Да не се приема от болни от епилепсия както и ако имате чернодробни и бъбречни проблеми. Ако страдате от депресия, мания или имате натрапчиви мисли за самоубийство; ако имате повишена функция на щитовидната жлеза.

Сибутрамин е противопоказен при пациенти с вече диагностицирано сърдечно-съдово заболяване. Има повишен риск от развитие на сериозни, но нефатални сърдечно-съдови усложнения като миокарден инфаркт при пациенти с тежка форма на затлъстяване.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: