ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Kamagra Oral Jelly (Гелчета за жени)

Kamagra Oral Jelly (Гелчета за жени) Покажи в цял размер

Камагра желета е секс стимулант за жени! Гелчетата за орален прием с вкус на ягода са сред най-съвременните средства за сексуална стимулация при модерната жена както и за всички, които искат разтърсващи и множествени оргазми. Подобен продукт е Ред Чери/ Red Cherry; Vigrix Turbo (Вигрикс Турбо). 

Повече детайли

ABV0314

19,90 лв

Намалена цена!

-3,00 лв

22,90 лв

Производител: Ajanta Pharma, India
Опаковка: 5 броя желета х 100mg.


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Камагра за жени/Kamagra Oral Jelly: 

Гелчетата за орален прием Камагра на индийския фармацевтичен производител са най-съвременното средство за сексуална стимулация при жените. Камаграта за жени е развита на базата на най-новите научни изследвания в областта от немски учен, медик, и са гарантирано изключително ефикасни.


Действие: Дамите усещат желание за секс 5 мин. след приема им, тъй като се увеличава притока на кръв към гениталиите и чувствителността във вагиналната област. Това от своя страна води до повишаване степента на удоволствие по време на половия акт и сексуална стимулация. Камагра желета за жени елиминират т.нар. сексуална “студенина” и симптомите на “суха вагина”. По време на секс предизвикват дори интензивност, стигаща до бурна страст. Kamagra Oral Jelly за жени многократно увеличават чувствителността на интимните зони и гърдите, отделянето на течности и сексуалната възбуда, което води до неконтролируемо желание и много силни и множествени оргазми при жената.

 

Прием: Желетата са създадени, за да осигурят сексуална задоволеност на жени, търсещи максимално удоволствие. Удължават и усилват оргазмите. Ако искате да да си върнете удоволствието от секса и да изпитате разтърсващ оргазъм и то не един, използвайте този приказен продукт и всичко ще бъде повече от добре. Препоръчва се гелчето да се приеме с течност преди сексуалния акт. Ефектът настъпва след 10мин.

 

Подобни продукти: Vigrix Turbo (Вигрикс Турбо);

 

Странични ефекти: След проведените клинични изпитания, не са установени странични ефекти.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: