ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Tritrenabol (200mg/ml) MaxPharm

Tritrenabol (200mg/ml) MaxPharm Покажи в цял размер

Тритренабол 200 на канадската фирма MaxPharm е микс от три тренболон естера в разтвор от сусамово масло с фармацевтично качество, на конкурентна цена! Канадският тритренабол слави като един от най-добрите анаболни продукти за мускулен прираст, сила и дефиниция. 

Повече детайли

ABV0194

109,90 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml многодозов флакон (200mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone Acetate 50 mg/ml

                                                               Trenbolone Enanthate 100 mg/ml

                                                               Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate 50mg/ml 

 

Обща информация за  канадски Тритренабол/MaxPharm:

Канадски тритренабол на MaxPharm в многодозов флакон от 10мл. с концентрация от 200мг в 1 мл. Съдържа микс от три тренболон естера разтворени в сусамово масло. 


Действие: Формулата на канадския тритренабол е оптимизирана за целите на културизма и бодибилдинга. Опитът е показал, че той е най-добрият анаболен стероид за увеличаване силата, размера и дефиницията на мускулите при съответен хранителен режим, богат на протеини и калории. Наличието на ацетатен естер позволява бърз първоначален физиологичен отговор. Другите два естера енантат и хексахидробензилкарбонат (Parabolan), които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор чрез сравнително плавна абсорция.

Тренболон е един от най-ефективните анаболни стимуланти що се отнася до синтеза на протеин. Тренболон предизвиква положителен азотен баланс, стимулира апетита и подпомага превръщането на белтъците в мускулна тъкан. Тритренабол има забележителен антикатаболен ефект. Не случайно покори целия свят като 'Краля на стероидите".  


Дозировка: Препоръчваме приема на Tritrenabol от 1ml (200mg) до 2ml (400mg) седмично.  В такива дози тренболонът не вреди на черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони.

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на стероидния цикъл като Прегнил 5000 (HCG) единици или Провирон (Mesterolone).  

 

Стероидни схеми: Много добра комбинация е 1ml. Tritrenabol всеки втори ден и 50мг. Винстрол (Stanozolol) през ден или 50мг. Тестостерон пропионат на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Метан (Methandienone) на ден. В комбинация с 25 mg. Анавар (Oxandrolone) дневно препаратът се използва за силова подготовка.


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 

Повече за Тренболон може да научите тук. 

Странични ефекти: Тритренабол не причинява гинекомастия, освен при употреба над 8 седмици. Tritrenabol не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. Не ароматизира, затова странични ефекти като акне или косопад при приема му са рядкост.

Потребители закупили този продукт са купили също: