ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Rimobolan (Bayer Schering) 100mg

Rimobolan (Bayer Schering) 100mg Покажи в цял размер

Rimobolan е новото търговско име на Primobolan depo на Байер Шеринг АГ. Римоболан е турски фармацевтичен препарат, заместител на известния в Европа Примоболан депо. Активното вещество Метенолон енантат е известно с високата си ефективност, ниска андрогенност и на конкурентна цена!

Повече детайли

ABV0370

19,90 лв

  • Производител: Bayer AG, Turkey
  • Опаковка: 1 ампула (100mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Methenolone enanthate 

 

Обща информация за Римоболан/Primobolan depot: 

Примоболан депо - един високо ценен продукт на германската фармацевтична индустрияе отдавна на пазара за спортни стимуланти. Но и до ден днешен не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Високо анаболен и ниско андрогенен, Римоболан (Примоболан) е отличен избор в предсъстезателна подготовка. След появата на множество фалшиви продукти на пазара, от миналата година RIMOBOLAN е новото име на Primobolan Depot. Ампулата е със същото съдържание Метенолон енантат- 100мг. и изглежда по- същия начин, но кутията е с променена визия. 


Действие: Rimobolan е със същите характеристики като Примоболан депо: той не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Мускулното развитие е относително бавно, но с добро качество. Подходящ е както в цикъл за мускулен релеф така и за чиста мускулна маса. Културистите ползват Римоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи. 


Подобни продукти: Primobol 200 TN; 


Дозировка и прием: Римоболан може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Най-добра е комбинацията между Римоболан и Винстрол Депо. Оптималният прием варира от 200мг. до 400мг. седмично. Напредналите атлети могат да достигнат и до една ампула дневно. В предсъстезателен период се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон, а в основен стероиден цикъл за атлети добра комбинация е с Тесто Рапид (Testosterone propionate), Данабол (Methandienone) или Анадрол 50 (Анаполон).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 


 

 

 

Потребители закупили този продукт са купили също: