ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anapolon (Anadrol 50) AbdiIbrahim

Anapolon (Anadrol 50) AbdiIbrahim Покажи в цял размер

Анаполон АбдиИбрахим, познат още като Анадрол, е най-силният анаболен стероид. За разлика от повечето стероиди, той подтиска в най-малка степен собственото производство на Тестостерон. На ПРОМОЦИЯ, суперцена! 

Повече детайли

ABV0252

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

29,00 лв

Добави в количката
  • Производител:  ABDIibrahim, Turkey
  • Опаковка: 20 таблетки х 50 mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone

 

Обща информация за Анаполон/Анадрол 50:

Anapolon/AbdiIbrahim е най-мощният анаболен стероид на пазара. Действащото вещество Оксиметолон подтиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон  отколкото повечето стероиди. Турският Анаполон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от бодибилдъри, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби анаболни стимуланти.


Действие: Заради повишеното задържане на вода в организма, Anapolon (AbdiIbrahim) „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга, атлети с болки в тях тренират безболезнено. Анаполон увеличава броя на червените кръвни телца като така мускулите поемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анаполон е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като бързо насища клетъчните  рецептори, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, което не е желателно, или да се комбинира с друг продукт.


Стероидни схеми и комбинации: Anapolon (Анадрол 50) най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoate) и Примоболан (Methenolone enanthate). Ако сте по-податливи към странични ефекти, приемайте Анаполон самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон Много популярна е комбинацията му с Параболан (Trenbolone hexa) и Multitesto 350.


Подобни продукти: Анадрол 50 TN Pharma; Anapolon BalkanPharma


Дозировка: Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25мг. до 150 мг.  дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. Не препоръчваме по-дълги цикли заради силната му хепатоксичност-значително натоварва черния дроб. Почти задължителен е приемът на антиестрогени като Кломифен или Нолвадекс.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Не е подходящ за билдери над 45год., тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава. Тъй като приемът му обикновено е в период за качване на мускулна маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия" холестерол може да се увеличи, а на „добрия" да спадне. Активното вещество Оксиметолон оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостерон-сти­мулиращи съставки като Кломифен цитрат е абсолютно задължителен за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на организма става в рамките няколко месеца.


Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.

Потребители закупили този продукт са купили също: